Dobrý deň. Mam problém so skútrom ale začnem od začiatku. Vypálila sa mi skoro naraz zadna prava smerovka a predne lavé svetlo. Tie som vymenil. Potom som šiel v takom hustejšom daždi a od vtedy mi skúter nechce ísť. Už tam mi ako keby vynehal. Nechel ísť. Vypral som vzduchoý filter ale stale nič. Ked som pridal ako keby tak postreloval do výfuku tam že tum-tum-tum. Dúfam sa chápeme

Myslel som že je filter ešte vlhky tak som ho necal ešte vyschnut. 3iel som potm do mesta a v pohode išiel. Po ceste ako som sa večer vracal domov šiel v pohode a zruzu to zas začalo robiť. Ked som pridal tak by ma to ako keby zabrzdilo. Ako keby vynehaval. No a od vtedy už nejde vôbec. Objednal so m novy filter ale ešte mi bohužial stale neprišiel. Kupil som novu sviečku ale ked som ho skušal naposeldy tak ked som pridal tak teraz ho už dusilo. A ešte sa k tomu pridalo to že ked pridam a začne to robiť, tak mi preblikuju svetla aj budiky. Svieta slabo zrazu začnu silno a zas slabo. A ta predna lava zhasne a zasvieti. prava ide stale len to tak slabne a zosilnuje.
1. Mohlo sa stat niečo so skútrom, ked som šiel v tom daždi?
2. Čo môže byť s tym že skuter nechce isť, nechce sa rozbehnuť.
3. Čo ta elektrika? čo mam vymeniť, poskušať? (v elektrike sa vôbec nevyznam)
Ďakujem
PS: Mám Piaggio NRG MC2 rv: 1996