Vario
Moderátor: Moderators
- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
Vario
No co je lepsie podla vas s tychto dvoch ale jedna sa len o variator k tomu kitu tue valceky a take veci neberte do uvaahy
Variátor kit Polini ECO kit alebo Variátor Hebo Next generation ?
Variátor kit Polini ECO kit alebo Variátor Hebo Next generation ?
podpis som si este nenastavil
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Re: Vario
Ja mám hebo a kúpil som to aj z tým dlhším remenom že vraj to bude mať vačšiu maximalku, ale ide to asi 50 a otáčky ako sviňa.
- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak to dopadne, když nekdo neumi ladit...pak si akorat stezujou a nadavaji ze je to shit, ale chyba je v nich ze jsou, s prominutim, neschopni...
vem polini, mel jsem ho a byl jsem hodne spokojeny, hebo jsem sice nemel, ale je k nemu prý potřeba aspon +80% kontrastka aby to jelo bez většího propadu otáček...u polini jsem mel otáčky vyvážený
vem polini, mel jsem ho a byl jsem hodne spokojeny, hebo jsem sice nemel, ale je k nemu prý potřeba aspon +80% kontrastka aby to jelo bez většího propadu otáček...u polini jsem mel otáčky vyvážený

- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Možno máš pravdu ze neviem ladiť ale s tou 80% kontrastkou by mi vario ani neotvorilo!!!chudar napísal:tak to dopadne, když nekdo neumi ladit...pak si akorat stezujou a nadavaji ze je to shit, ale chyba je v nich ze jsou, s prominutim, neschopni...

- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
nuz ten poliny mi uz aj par dalsich ludi odporucilo ale neni to pre mna ale pre kamosa a ten tu neni adnuty tak ma poprosil nech mu to zisti ja som verny znacke malossi co sa tyka veci do motora 

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam hebo. na hebe je dobre to ze kupujes len puzdra valcekov a hmotnosti ti zostavaju tie iste. tympadom sa to da aj lepsie ladit tie hmotnosti. ale inac je to asi cert jak dabel. mne sa to hebo lubi. polini som nemal nikdy namontovane. zavisi aj od toho ze ku ktoremu mas dostupnejsie zohnat valceky (neviem ci aj polini ma ten isty rozmer)
Ja môžem porovnať hebo aj polini
Hebo: ako píšu naši nemecký kolegovia brutal sila pri rozjazde až zbytočne veľa otáčok, po 60 km/h totálny pokles otáčok, jednoducho ak nemá niekto komplet upravenú zadnú remenicu, tak pri 70 ccm valci sa to naladiť nedá
Polini: ľahko sa dá naladiť dráhy pre valčeky nie su až tak strmé, teraz ho používam aj ja a max spokojnosť
čo sa týka valčkov http://www.vltava2000.cz/scooter-tuning ... e6&x=0&y=0
jednoduchšie to už nejde
inak toto nemusí byť tiež zléhttp://www.vltava2000.cz/scooter-tuning ... rtmentID=0
vyzerá byť ako polini ale lacnejší
Hebo: ako píšu naši nemecký kolegovia brutal sila pri rozjazde až zbytočne veľa otáčok, po 60 km/h totálny pokles otáčok, jednoducho ak nemá niekto komplet upravenú zadnú remenicu, tak pri 70 ccm valci sa to naladiť nedá
Polini: ľahko sa dá naladiť dráhy pre valčeky nie su až tak strmé, teraz ho používam aj ja a max spokojnosť
čo sa týka valčkov http://www.vltava2000.cz/scooter-tuning ... e6&x=0&y=0
jednoduchšie to už nejde
inak toto nemusí byť tiež zléhttp://www.vltava2000.cz/scooter-tuning ... rtmentID=0
vyzerá byť ako polini ale lacnejší