sportovy vyfuk
Moderátor: Moderators
sportovy vyfuk
cawte potreboval by som poradit ze ci by pasoval vyfuk na 125ccm ked je urceny na 50 a 70 ccm lebo by som si chcel takyto kupit a neviem ci by skutra nedusi abo take nieco pls poradte... a preco je urceni vyfuk iba na 50 a 70ccm.pls poradte vopred dik:...
podpis som si este nenastavil
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: sportovy vyfuk
aj by trebalo napisat nieco o motorke, aky motor atd..
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak to ti vyfuk nepomoze. tie tuningove vyfuky su na 2 takt. z tej 125tky vyfukom nic neziskas ani keby si ho tam dal pozlateny s kvetinkami. 125 4takt je na tuning uplne najhorsi. radsej sa uspokoj s tym ako to ide teraz inak ta to bude stat strasny kopec penazi a nepojde to o moc viac a hocijaka 70tka 2 takt si ta poda na ranajky 

ja ten vyfuk nechcem ani tak na vykon ale na optiku a zvuk ta napis ked vies ze ci by ho dusilo abo take nieco.....
- Filo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
navrtaj si par dier do vyfuku a hned bude zvuk o niecom inom, alebo si daj kolienko na nasavanie vzduchu z filtra prec a hned aj chrcat bude viac:) len nezabudni potom na trysku:)
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ked budes mat na 4takte 2t vyfuk tak to nebude optika ale tyka. vsetci sa ti budu smiat. a skor tomu ublizis ako pomozes. fakt to radsej navrtaj. alebo napis na aky to je skuter ak cina tak ani nerozmyslaj a vrtaj len je to risk lebo proces je to nezvratny 

ale sak on chce vyfuk !!!!ne tvoje mudre rady na open filter alebo diery do vyfuku...on sa pyta ci moze dat na 125 scooter vyfuk urceny na 50 70 ccm...ne ze ma vypojit kolienko od airboxu
toto tu nenavidim dakto sa daco pyta a vsetci pisu odpisuju nieco ine len ne na to na co sa pyta 

- Filo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
ale razor, ty asi nechapes, ze to bola rada..ved ak len trosku rozmyslas, musi Ti byt jasne, ze na125ccm a este zvyraznim 444444ttttttt(stvortakt) je ladak na50ccm uplna hlupost, iba zbytocne vyhodenie penazi..a ked uz k veci, tak som mu napisal ako zmeni zvuk..ak si zle precital..
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 3DUT03: moj osobny laicky (teda malo podlozeny) nazor je, ze vyfuk urceny pre 50/70 2T je velmi velmi nevhodny na 125ccm (ak by vobec pasoval na otvor a uchytenie), sposob preplachovania motora u 2T a 4T je velmi rozdielny, takze ak to zhrniem, na takuto vymenu by som ani nepomyslel. A neviem, co za neuspokojivy zvuk ma tvoja 125ccm, ale ked stvortaktne 50ccm maju omnoho krajsi zvuk nez dvojtaktne 50ccm, tak zvuk 125ccm musi byt
(teda este o dost dospelejsi).

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
stvortaktne 50ccm maju omnoho krajsi zvuk nez dvojtaktne 50ccm - ostro protestujemTHeBaNDiT napísal:ale ked stvortaktne 50ccm maju omnoho krajsi zvuk nez dvojtaktne 50ccm, tak zvuk 125ccm musi byt(teda este o dost dospelejsi).

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ok, vyjadril som sa mierne nepresne, doplnim svoj vyrok:
ale ked stvortaktne 50ccm maju podla mojho nazoru omnoho krajsi (tym rozumiem: dospelejsi) zvuk nez dvojtaktne 50ccm...

ale ked stvortaktne 50ccm maju podla mojho nazoru omnoho krajsi (tym rozumiem: dospelejsi) zvuk nez dvojtaktne 50ccm...

- Filo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
tak kazdy mame daky svoj vkus, sakze, ale tak ak sa mu nepaci zvuk na tej125ccm, tak ako sme uz s theruckom napisali, nech vrta:) alebo zvuk zmeni aj obycajne vyhodenie sacieho kolienka na filtre(to nieje open filter ako napisal razor)..len potom aj tryska vacsia, ale urcite by som taku vec nerobil len kvoli zvuku(rozhasit si karb)..a este aj vacsia spotreba..ale tak len rada ako zmenit zvuk:)
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
filo a este keby si vysvetlil naco mu bude vacsia tryska na 4takte 

- Filo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
no tak ak pusti viacej vzduchu, tak by mal asi dorovnat zmes(viac benzinu - vacsia tryska), neviem presne povedat, nemam 4t, ale tak myslim ze princip je podobny az na ten rozdiel, ze nepridrie..ak sa mylim oprav ma, rad sa priucim
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ak chceš vyfuk na 125 skus popatrať niečo od Leo vinci ale určene na 4T. maju super zvuk ale to je asi tak všetko čo dosiahneš na 4t 125ccm skute. inak počitaj s investiciou cca od 3000-5000sk v starej mene. teda zaleži odkial zoženieš. da sa aj 125ka poladiť ale su to dosť investicie oproti 50kam ked ich daš na 90ccm. len vario malossi na 125 stoji cca 3500- 4500sk, da sa dať aj valec 150ccm, 160ccm 180ccm+hlava dokonca hlava sa da zohnať aj 4ventilova na tušim 150kovy valec. dalej by sa dal dat karb+filter+ spojka +++++atd atd. všetko je vec penazi a či vobec budeš potom spokojny s tym ako to ide za tie peniaze...
okk mitko aspon ty si mi povedal ze co som chcel pocut...a nejaku stranku nahodou nemas na objednanie dajakych veciciek?ale aj tak diki moc...
- Filo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
scooter-tuning.sk, scootland.cz, ale najviac sa Ti oplati od Alcatelka..zozenie vse za good price:)
- Filo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
presne tak, to najdolezitejsie som nenapisal:) ale uz len nazov Alcatelko vedie k tej stranke:) dakujem Bella za doplnenie:)
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
takze chcel si pocut ze das do toho 30 litrov a pojde ti to skoro rovnako3DUT03 napísal:okk mitko aspon ty si mi povedal ze co som chcel pocut...a nejaku stranku nahodou nemas na objednanie dajakych veciciek?ale aj tak diki moc...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
jj "theruck" ma absolutnu pravdu ohladom toho ako tunit 125ccm. je to brutalne nakladne. len vario+karb by sa pohyboval niekde okolo 6000sk+. a to nehovorim ine veci co tam treba ak to chceš trošku popohnať...a to "trošku" prizvukujem.