staci viac citat ako pisat a hned by si vedel viac. najprv ako zalozis temu ktorych su tu desiatky tak sa snaz citat, alebo pouzi moznost hladat.
k tvojmu problemu. skus popisat trochu viac tvoj problem. ide tak stale alebo len ked je studeny? skus pozriet valceky, je mozne ze uz nebudu v najlepsiom stave, konrastnu pruzinu, skontroluj aj sviecku aku ma farbu. ina vonkajsia teplota= ina zmes. dofukal si si pneumatiky? aky stary mas skuter? kolko ma najazdene? kedy bl naposledy servisovany?
gilera runer.... pomaly straca vykon
Moderátor: Moderators
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Re: gilera runer.... pomaly straca vykon
tak to skus zverit do ruky niekomu skusenemu koho poznas a kto sa tomu hlavne rozumie. sviecka by mala mat hnedu az hrdzavu farbu. treba rozobrat vario a spojku a povymienat veci. vcera som menil valceky na mojom. mali nabehanych 1000km a vyzerali trasne. skuter mal slabu akceleraciu a maximalka tiez nebola najlepsia. 20 tisic je celkom dost. myslim ze lepsie ako ja ti poradia chalani ako alci, theruk, petoZ ale aj ostatni. skus vynalozit snahu aj ty a hladaj ja fore odpovede na tvoju otazku.

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
A nepribral si brutálne veľa cez veľkú noc?wronker napísal:caute mam gileru runer a straca vykon ...este pred mesiacom isiel skuter v pohode 70 km/h a teraz len tak tak 50 km/h nevie niekto preco

- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna vymen vlozku vo fitrli,sviecku,valceki,kontrastku a bude to OK zato tolko nabehane a bohvie kedy to naposledy menene/cistene
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Možno máš už totálne zakarbónovaný valec a výfuk po 20 tisic km by som sa ani nečudoval
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -