Akú trysku na čínu s motorom GY6 ?
Moderátor: Moderators
Akú trysku na čínu s motorom GY6 ?
nazdar ludia,dnes mi prišiel Kit na 80ccm,dokúpil som aj open filter simota a volal som predajcovi a pytal som sa ho,aké trisky mi odporúči,najprv som chcel celú sadu,len už ju nemali,a on že ak mám open filter ze tam idem mensia triska(podla mna blbost)a ked mám aj kit tak zase vačšia,teda sa to vykompenzuje a že nemusím kupovat žiadnu,stačí seria.Podla mna debilina,no neviem ,Tak by som Vás poprosil,aby ste mi poradili.Sériová je 78. Dakujem za rady
podpis som si este nenastavil
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
Re: Akú trysku na čínu s motorom GY6 ?
a aku mas zmes??to zistis podla sviecky
No ešte neviem ,zajtra alebo v sobotu to idem skladať,tak uvidím,Ja som sa pýtal preto,či tu nieje niekto,kto ma podobne veci nahodene aku tam dal on.Lebo aj ked budem vediet či mám bohatú alebo chudobnu,tak budem musiet kupit zase 110,112,114....atd,tak som chcel jednu konkretnu popripade +,- o 2 čisla,no šak to nahodím a potom uvidíme teda.ale aspon približne by som chcel vediet,zatial dakujem
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Jún 01, 2009 8:50 pm
- Skúter: Yuki 125 Hawk
- Kontaktovať užívateľa:
Hladaj aj v inych támach aky mas open filter? presne obrazok a co som aj ja kukal na svoj motor tak ani o moc netreba lenze 80ccm tak ja tipjem na 90-98 ale ja nejsom odbornik len som kukal ine članky
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na seriovom karbe so seriovym filtrom: origo bola 72 a slo sa na 80...(70ccm naraku,seriova hlava)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
dakujem za rady,nejake ine temy som popozeral,no skoro na nič som neprišiel.neviem vkladat obrazky cez imageshack,(aj tak je už vela hodín) je to klasicka bavlnena šiška simota s krytom imitacie karbonu,ja som objednal trysku 80 a 84 ale jak to vyzera asi ešte nejaku vačšiu bude treba,uvisim ked to poskladám
Okej dakujem za rady,kupil som sadu trysiek a valčekov.ked pridu idem doladovat.
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
mne 80 ccm valec isiel so seriovym karboa filtrom na 80 triske
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet