Viem, že to je mikuni, ale koľko priemer meral som šupátko ale má to asi 15 takže to by bol naozaj zaujímavý karburátor nvideli ste ho niekto.. a dá sa naň primontovať aj manuál sytič alebo len ihlová automatika...poprípade automatický stačí pripojiť len na 12V? Dík
super a priemer šupátka? teda aká to je veľkosť? to som mal na tom druhom slideri LOL a keď si dokúpim obyčajný autom. sytič tak má konektor na dva káble že? to je iba napájanie? alebo niečo špeciálne čo si nenamontujem ?
priemer si zmeraj...ani srnka netusi aky...medzi 12-17.5 napajanie auto sytica je take ze ked nastartujes zacne do neho tiect stava a to donuti zavriet sytic
aha takže normal len 12 V niekde natiahnuť jasné takže .. no dobre chápem nebudem sa tu rozpisovať.. takže auto sytič sa vždy vypne.. teda MAL BY SA vypnúť už keď naštartuješ? lebo ja manuál nechávam ešte ale 1minutku .. dokonca som to v autoškole robil na motorke lebo by skapala inak lebo ja som zmeral karb inak nejakých 15 tuším? kukám na to že ty vole to čo je? tak som sa radšej optal lebo som nevedel či dobre vidím.
A zas a znova ... ale nevadí...autosytič nieje elektromagnet ale termostat takže sa nevypne hneď ako pripojíš napätie na tie dva drôty ale až po nejakom čase rádovo minúty cca 2-3 takže tak obavu mať nemusíš ako to funguje tak to býva bez problémové....Nieje problém že by zatváral moc skoro a motor skapíňal z dôvodu že je málo zohriaty.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Super díky moc vlady, nevedel som že sa to tu písavalo lebo čína veci moc nesledujem. Napr. nejde mi alarm alebo pokazený automatický sytič a pod. tak aspoň budem vedieť .. už len kúpiť sytič.