Yuki Matrix 50 4T
Moderátor: Moderators
- Crusher
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Mar 15, 2009 11:40 pm
- Skúter: Yuki Matrix 50
Yuki Matrix 50 4T
no som majitelom tejto nestastnej ciny a chcel by som vymenit seriovy remen za kevlar od malossi plus lahsie valceky
myslite ze sa to oplati?
najprv som chcel vymenit aj variator za malossi multivar ale uz ma to nejak preslo
a mam este taku malu otazocku, nemohol som nikde najst na fore nieco o tom, ze pri rozbehu mi ide asi od variatora taky nechutny pisklavy zvuk ale akonahle sa uz rozbehnem tak piskot prestane. cim to je sposobene?
myslite ze sa to oplati?
najprv som chcel vymenit aj variator za malossi multivar ale uz ma to nejak preslo
a mam este taku malu otazocku, nemohol som nikde najst na fore nieco o tom, ze pri rozbehu mi ide asi od variatora taky nechutny pisklavy zvuk ale akonahle sa uz rozbehnem tak piskot prestane. cim to je sposobene?
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yuki Matrix 50 4T
to moze pri rozbehu smykat remen alebo spojka...
- Crusher
- cyklista
hmmm a co by sa stym dalo urobit? vsak to je strasne ked stoji na priechode kopka ludi a ja na semafore stojim a naraz zelena a piskooot jaajajaj....no fuj 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Urobiť urobiť...najlahšie je zosadnúť a rozdať okolostojacim nejakú vatu nech si napchajú do uší aby nempočuli....
Asi to bude spojka, skús prebrúsiť len obloženia a ak nepomôže a po čase to bude robiť zas tak dať niekde kde to robia prelepiť obloženia . Mňa to čaká tiež po sezóne ..občas pískam tak isto ...a že Japonec...potvora šikmooká zamaskovaná....

Asi to bude spojka, skús prebrúsiť len obloženia a ak nepomôže a po čase to bude robiť zas tak dať niekde kde to robia prelepiť obloženia . Mňa to čaká tiež po sezóne ..občas pískam tak isto ...a že Japonec...potvora šikmooká zamaskovaná....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
s tym sa da urobiť presne to čo si chcel.....malossi vario a to už len koli tomu že oživý rozbeh a naviac je k nemu kontrastna pružina biela ktora je neporovnatelne kvalitnejšia ako seriova činska. samozrejme daj aj kevlar remen. piskanie ti sposobuje mäknutie kontrastky seriovej....pri jazdeni sa zahrieva a mäkne a po niekolkych rozjazdoch už neplní dobre svoju funkciu a nechava remen preklzovať čo aj znižuje životnosť remena...a to dosť razantne. inak vo všeobecnosti plati že najlepši tuning na čine je jednoznačne vario a remen. najväčši rozdiel za konkretne vynaložene peniaze......inak aj Vladyho postreh može byť pričinou to ma nenapadlo......
- Crusher
- cyklista
hmmm dik za rady...no asi este pouvazujem o tom variatore od malossi, len momentalne ma brzdi moja financna situacia

-
- motorkár
skus pokukať aj tu v sekcii bazar sa mi zda že tam niekto ponukal čisto nove......
- Crusher
- cyklista
mozem sa spytat, ze aky by ste mi odporucili remen? malossi kevlar by mohol byt do mojej cinskej rakety??
-
- motorkár
napiš "alcatelkovi" dnes zrovna jeden remen od neho kupoval "kredenc" na svoj činak....takže malossi remen na Tvoj skut samozrejme kupiš cena u alciho do 30ečok za kevlar.
- Recaro7
- chodec
- Dátum registrácie: St Máj 27, 2009 7:19 pm
- Skúter: Rieju toreo 4T
do toho cinaka ty bude stacit aj naraku variator s 5,5g valcekmy,a do spojky daj malosi kontrastku bieli.,ja mam gates kevlar a som spokojny.
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 02, 2009 1:06 am
- Skúter: yuki 125 matrix
- Kontaktovať užívateľa:
cawko ja mam ten isti skutermne to robilo chvilku tiez len ze ja mam 125 ccm a mne to preslo po 200 km staôe som tomu rubal na rozbeh aprestalo to
- kiwi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 27, 2010 7:55 pm
- Skúter: Yamaha AEROX-RR
- Kontaktovať užívateľa:
Piska ti to len pri rozbehu??a potom to prestane?to robilo aj mne na yukim....pozical som si vario z remenom a pískalo stale tak som kupil novu spojku chvilku pokoj cca 3-4 rozbehy a zas to zacalo pískať no nakoniec to bol spojkovy zvon...ten som dal na sustruhu kusok stiahnut a mam klud doteraz 

Yamaha Aerox RR- By KIWI