keeway hurricane 50-2T

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
robuch
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
Kontaktovať užívateľa:

keeway hurricane 50-2T

#1 Príspevok od užívateľa robuch » Ne Júl 18, 2010 12:00 pm

cawes klubaci.kamos kupil hurricana v serii.restrikcie su odstranene/kratke koleno,podlozka pri variu,nasavac vzduchu,trisku som nepozeral/ide mu to podla tacha v aute 65km/h akurat mu to slabo taha v kopcoch a je v nizkych otackach.

ma niekto zladenu seriu tohto scootra?
triska?
valceky?
spojkove pruzinky?
kontra?

chlapec do toho nechce vela investovat tak ak mate niekto nejake nepotrebne veci na teno scoot, tak sa mi ozvite cez SS.Potreboval by som sporuzinky do spojky/zlte,cervene/, bielu kontru od Malossi, variator Malossi multivar /aj jazdenku/, trisku M6-57alebo58,nahon vzduchu.
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

Re: keeway hurricane 50-2T

#2 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Júl 18, 2010 6:01 pm

ahoj, predoslu temu o tomto v Projektoch a prestavbach som ti zmazal (tam nepatri), a temu zo sekcie MOTOR som ti premenoval a presunul do Volnej diskusie... ospravedlnujem sa, ze som ti o tom zabudol poslat Sukromnu spravu, a zrejme z toho dovodu si si zalozil temu v sekcii MOTOR opat... takze ti ju zamykam, a kto chce diskutovat alebo pomoct s dielmi, nech pokojne napise do tejto temy: kto ma nejake nepotrebne veci na Keeway hurricane 50 2T?.

(ak mas nejaky iny navrh alebo riesenie ohladom temy, kludne mi napis SS resp. PM a poriesime :))
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

Re: keeway hurricane 50-2T

#3 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Júl 19, 2010 10:02 pm

Aj ja som zas tu temu upravil a presunul do kosa, ale tienovu nechal vo volnej diskusii, lebo je to cista inzercia a to sem nepatri, je tu nato samostatna sekcia, ale tema bude funkcna mesiac

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"