Vypadáva výkon
Moderátor: Moderators
- JaRo2846
- chodec

- Dátum registrácie: Št Júl 15, 2010 12:59 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 50, Yamaha Skyliner 125
- Kontaktovať užívateľa:
Vypadáva výkon
Ahojte, prosím pomôžťe neviem čo mám s motorkou. Keď pridám plyn motorka mi zaberá ale dojem na rýchlosť 40 km/h a prestane ťahať, no po chvíľi začne ťahať znovu a potom zase prestane a to isté stále dookola.
Aj keď som sa pohýnal niekedy mi zhaslo motor, neviem čím to je niektorý vravia že prečisťiť karburátor, iný zase že to bude niečo so sviečkou a iný zase že nedostáva benzín... Tak teraz fakt neviem čo to je
prosím poradťe
ďakujem 
podpis som si este nenastavil
- m4rk0
- motorkár

- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vypadáva výkon
a ja mam zas iny navrh
skus vycistit airbox 
- shadow_j
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: Po Máj 31, 2010 10:19 pm
- Skúter: Peugeot Vivacity silversport
- Kontaktovať užívateľa:
zdravim vas mne to robi nieco podobne ked idem z 0 po 45 tak ide vsteko vyborne ale potom od 45 po 58 to strati tah a potom to znova ide ako ma ist az po maximalku neviete cim to moze byt airbox som cistil zhruba 200km dozadu a sviecku tiez dakujem za rady
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a naco cistis airbox a menis sviecku ked vies ze ti to ide? co myslis ze ta sviecka alebo ten airbox sa ti na chvilku pokazi a potom zase opravi v zavislosti od rychlosti? naco mate tie hlavy na krku niektori...shadow_j napísal:zdravim vas mne to robi nieco podobne ked idem z 0 po 45 tak ide vsteko vyborne ale potom od 45 po 58 to strati tah a potom to znova ide ako ma ist az po maximalku neviete cim to moze byt airbox som cistil zhruba 200km dozadu a sviecku tiez dakujem za rady
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Aby im predsa nepršalo do krku....čo nevíš také ľahké????
Jako ja chápem že nikto nevie všetko hneď a každý sa učí.....ale nejaký základ a toto sú ozaj základy čo sa tu zväčša riešia furt a dokola a nechápem že málo kto sa z nich poučí a furt a znova a dokolečka sa to tu objavuje......Potom to tu stráca úroveň a aj ak človek dačo potrebuje zistiť tak asi sotva dačo nájde, keď to tu je zahltené furt takými nezmyslami....
Jako ja chápem že nikto nevie všetko hneď a každý sa učí.....ale nejaký základ a toto sú ozaj základy čo sa tu zväčša riešia furt a dokola a nechápem že málo kto sa z nich poučí a furt a znova a dokolečka sa to tu objavuje......Potom to tu stráca úroveň a aj ak človek dačo potrebuje zistiť tak asi sotva dačo nájde, keď to tu je zahltené furt takými nezmyslami....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
aj ked pochybujem ze uz tu niekomu na fore predtym vypadol vykon (asi z okna)