63ccm na 139QMB ?
Moderátor: Moderators
- matisek
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 02, 2010 3:48 pm
- Skúter: Vonroad Turist 4T, 70ccm Naraku, variator Malossi,
Re: 63ccm na 139QMB ?
ešte jedna otázočka ako zistím či mam hlavu krivú? Mne sa zdá, že ťaham falošný zvuk a niet B, aby som to naštartoval! Sviečku mam mokrú ale podla mňa nie je tam dostatočný tlak na odpalenie zmesi. A ak by som aj mal krivú dá sa zbruúsiť alebo treba kúpiť novú? Ak sa da tak ako?
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Brúsna pasta a buď liatinová zabrusovacia doska alebo dá sa použiť aj kus hrubého skla 10-12mm... Ale na vyrovnanie nejakej nerovnosti, ak je trošku krivá (nejaká desatinka mm ) stačí možno aj nové tesnenie pod hlavou...A ak bude skrížená o milimeter tak neviem či to zabrúsiš ručne ....a dá sa zabrúsiť aj o seba valec a hlava ,dáš von z motora a medzi dáš brúsnu pastu a párkrát zabrúsiť zatočiť po obvode a pozrieš ako to píše a vidíš kde je zabrúsené a kde nieje a tam je netesnosť...na zistenie nerovnosti sa používa aj kopírovací papier ...Original v dielenskej príručke sa to má kontrolovať kovovím pravítkom priloženým na spodok dosadacej plochy samotnej hlavy a pozretím voči svetlu ako a kde presvitá....si stiahni dakde z netu servisný manuál alebo dekde video na youtube možno tiež bude....ako sa to má robiť...všetko Ti tu nebudeme polopate vypisovať čo a ako sa robí.....to je moc zdĺhavé.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- matisek
- trojkolkár
ja ta chápem Vlady, len som sa pýtal. A ináč to tesnenie tam mam nové. Ale zdalo sa mi že tesnenie z valca 50ccm mi išlo lepšie sem tam aj chytilo. a potom zdochlo. Ale teraz ani nenaskoči. Tak ešte to skusim kuknuť a ked to nepôjde tak nová hlava.
- matisek
- trojkolkár
viem blba otázočka ale ked neviem tak sa pýtam! Ak ma valec priemer 47mm tak potom piest tiež musí mať 47mm však?
- Sacook
- skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 28, 2009 2:24 pm
- Skúter: Yuki Whip 50 2T, Piaggio NRG mc2
- Kontaktovať užívateľa:
nieje to presne 47mm ale hej mal by mat..presnejsie je to niak 46,7mm.(alebo 46,4mm) uz ani neviem..ale cca 47mm..
- matisek
- trojkolkár
takže problém vyriešený - z minibikemanie som si objednal ventily že vraj na môj skutrik ale bohužial boli dlhšie a preto som nemohol naštartovať
takže toto mam už zriešené