remen Gates
Moderátor: Moderators
- Maty
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 01, 2010 9:47 pm
- Skúter: CPI Popcorn 50
- Kontaktovať užívateľa:
remen Gates
Cafte chalani. Cez leto ked som ešte nemal multivar ale seriu vario sa mi stala takato vec. Hned ako som kupil skuter mi radil teepek aby som vymenil remen že je tam seriovy a že ma už dost nalietane tak som si kupil remen Gates Powerlink čislo 788 18.1. nahodil som remen vozil som sa na nom 3 dni maximalne dokopy 8kilometrov a toto mi spravilo z remenom 3 taketo trhance. A otazka znie, čim to može byt zapričinene či kvalitou remena alebo to može byt zlou sučiastkou vo variatore? Predavajuci mi povedal že tento remen je oproti seriovemu o milimeter hrubši ale že to nemože byt na škodu, no nabehal som dokopy 8kilometrov a takto mi ho potrhalo a predpokaldam že remen je zrely do koša. je mi to luto lebo stal cez 20€ a nieje ani vytahany ani nič. akurat tie boky ako mate možnost na obrazku vidiet su poškodene. Ked som ho išiel na 3ti den reklamovat, predavajuci mi povedal že mi to ako reklamaciu nemože uznat že som ho tam mohol zle namontovat. A tomu som celkom nepochopil ako sa da zle remen nasadit. Robil mi to kamarat ktory remene na skuter menil asi 1000x ako netvrdim že sa nemohlo stat, ale existuje niečo take že zle nasadenie remena ked sme remen nasadzovali tak isto ako seriovy. Lebo ten sme tam potom dali naspet a medzitym som ho vyberal a daval spet hadam aj 50x a nikdy som ho tam tak zle nenasadil aby mi to odralo takto boky, Som zvedavy čo mi tu poradite. Diky chalani.
- Prílohy
-
- 28112010660.jpg
- (72.52 KiB) 217 stiahnutí
-
- 28112010662.jpg
- (67.33 KiB) 217 stiahnutí
-
- 28112010663.jpg
- (100.47 KiB) 217 stiahnutí
-
- 28112010664.jpg
- (96.23 KiB) 217 stiahnutí
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: remen Gates
Niečo ti tam asi trčí v kryte variátora a tím že je remeň o mm hrubší tak to už zasahuje do remeňa. To je môj názor, ale realita môže byť iná. Skús odfotiť obe strany telesa krytu variátora.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
remen je asi dlhsi alebo uzssi a vybieha ti dalej a derie sa ti o karter?
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem chalani nejazdil som s tym tak že by som mal dole kryt variatoru. Tak skusim tak a je o mm hrubši povedali mno
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a porovnal si si ich vedla seba tie 2 remene? to ze je o mm hrubsi nemoze vadit. snad ti tam nic v tom priestore remena nelieta
- Jaro
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 08, 2010 2:31 pm
- Skúter: JOYMAX NEW 300i ABS START/STOP
A je to variatorový remeň? Lebo medzi variatorovým a klasickým klinovým remeňom, určenom do pevných remeníc je určite rozdiel
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na fotkach vidno ze ten remen je spaleny...su dve moznosti...bud ma iny uhol ako ten co ty potrebujes alebo je remen dlhy alebo uzky...
na skuter co mas na foto ide remen 17.5x808mm (vonkajsi obvod...) a 30° uhol...tych 18mm je v pohode sirka a ak je ta dlzka v osi remena a nie vonkajsi obvod aj to by mohlo byt ok...
ak mas multivar tak by sa to tiez bit nemalo...problemy byvaju s heobo variom co je v kite aj s remenom...to sa nema rado s inymi remenmi...
na skuter co mas na foto ide remen 17.5x808mm (vonkajsi obvod...) a 30° uhol...tych 18mm je v pohode sirka a ak je ta dlzka v osi remena a nie vonkajsi obvod aj to by mohlo byt ok...
ak mas multivar tak by sa to tiez bit nemalo...problemy byvaju s heobo variom co je v kite aj s remenom...to sa nema rado s inymi remenmi...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
No ked som jazdil s tym remenom tak som Multivar ešte nemal bol tam seriovy cely variator. A remen je do variatora určite kupoval som ho v obchode z nahradnymi dielmi na skuter a zobral som aj stary podla ktoreho som chcel kupit novy. Skusim porovnat stary z tymto novym a uvidim či je širši alebo nie. Na multivar som ho ešte neskušal nahadzovat tak to vyskušam uvidim čo to spravi.