Honda x8r a Variator Top Racing
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Máj 14, 2009 6:49 am
- Skúter: Suzuki Burgman 650 Executive
Re: Honda x8r a Variator Top Racing
Ja sa nechcem hádať,ale ma zaráža ako odpíšete značku ktorú ani nepoznáte. Čo mám informácie o predajoch tak len firma Scooter attack zoberie od Top racingu tovar za viac ako 2 milióny eur ročne.
V prílohe je napríklad fotka kluky do X8R-ky,cena je 79 eur.
Cez leto sme robily jedno CPI-čko (valec Airsal,kluka a vario Top racing...). Po nejakom čase sa mi prišiel chlapec ukázať aj z kamarátom na dielmi od Malossi nadupanej Gillere. Predvádzali mi zrýchlenie ,čuduj sa svete ale CPI-čko malo navrch ,maximálku mala lepšia Gillera ale len nepatrne. Ale museli by ste vidieť ten šťastný pohlad toho chlapca keď z tuningom za 220 eur dokáže súperiť z tuningom za 1000 eur.
V prílohe je napríklad fotka kluky do X8R-ky,cena je 79 eur.
Cez leto sme robily jedno CPI-čko (valec Airsal,kluka a vario Top racing...). Po nejakom čase sa mi prišiel chlapec ukázať aj z kamarátom na dielmi od Malossi nadupanej Gillere. Predvádzali mi zrýchlenie ,čuduj sa svete ale CPI-čko malo navrch ,maximálku mala lepšia Gillera ale len nepatrne. Ale museli by ste vidieť ten šťastný pohlad toho chlapca keď z tuningom za 220 eur dokáže súperiť z tuningom za 1000 eur.
- Prílohy
-
- P1000414.JPG
- (137.01 KiB) 221 stiahnutí
podpis som si este nenastavil
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Honda x8r a Variator Top Racing
Prepac, ale MUHAHAHAHAHA!!
A ze nech chalan naladi Gileru..
A ze nech chalan naladi Gileru..
- Pipel
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 07, 2011 12:00 pm
- Skúter: Honda x8r
Mitko: Nie nemas pravdu nezlakalo ma to slovo racing pozeral som tu na fore kto co predava a bolo za dobru cenu ktoru mam teras v moznostiach tak preto som to chcel kupit lebo na malossi nemam teras dostatok financii 

- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
haha presne ako david pise neh si chlapec skusi naladit tu gileru
my neodpiseme znacku ktoru zevraj nepozname my ti len radime ....scooter attack bere od top racingu veci ...preto aby mali na tuning aj ty ktory nemaju financie
no ale z top racing vecami nikdy nedosiahnes taky vykon ako s malossi alebo stage6

my neodpiseme znacku ktoru zevraj nepozname my ti len radime ....scooter attack bere od top racingu veci ...preto aby mali na tuning aj ty ktory nemaju financie
no ale z top racing vecami nikdy nedosiahnes taky vykon ako s malossi alebo stage6
- Pipel
- st. trojkolkár
noo ved v pohode ja som rad ze mi tu davate rady a ze ste ochotny =) takze je lepsie nasetrit trochu a kupit tu malossi znacku?
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Neviem prečo teda nikto nepouživa tie kluky top racing?? to mi je záhada. najpouživanejšie su S6HPC, malossi THQ, RMS racing..podla všetkého ani na tento typ motora nie su. preto to zachranuje TOP "racing". ked ste tak super odladili skuter za sumu 200euro oproti gilere za 1000euro v tuningu...nechapem načo alcatelko stavia "predražený" race skuter v cene niekde okolo 4-5000 euro...
ked sa to da u teba odladiť za zlomok sumy...
ta Gilera asi musela mať najlepšie roky za zenitom.
tuning je málokedy o "šetrení"....
ešte je tam jeden pomer a to či aj životnosť tych skutrov s tymi dielmy bude rovnaka....
aby ta gilera nenabehala 3x tolko km čo to cpi kym niečo odide.
ale to je jedno takato debata. zjavne je že chalan ma obmedzený rozpočet takže nejako by som to ani do tuningu nehrotil.
každý z nas čo je tu na fore vie velmi dobre ako sa nabaluje suma pri tuningu.
najlepšie urobi chalan ked to trošku zrepasuje...a necha to v serii. aj tak Tí čo maju X8R hondy najlepšie vravia že to jazdi v serii.
vieš vymeniš kluku a čo dalej.....???? budeš mať novu kluku a budeš Ti to chodiť tak isto ako doteraz len budeš jazdiť s tym pocitom, že tam maš novu kluku....a to nie je len o kluke...tam treba ložiska, gufera, rozhodiť motor a podobne veci. dedukujem vzhladom k otazke že ani v podstate nevieš aký je to motor, že rozobratie by asi nebola ta spravna cesta....
ale možno si šikulka a daš sa na to....

ta Gilera asi musela mať najlepšie roky za zenitom.
tuning je málokedy o "šetrení"....
ešte je tam jeden pomer a to či aj životnosť tych skutrov s tymi dielmy bude rovnaka....
aby ta gilera nenabehala 3x tolko km čo to cpi kym niečo odide.
ale to je jedno takato debata. zjavne je že chalan ma obmedzený rozpočet takže nejako by som to ani do tuningu nehrotil.
každý z nas čo je tu na fore vie velmi dobre ako sa nabaluje suma pri tuningu.
najlepšie urobi chalan ked to trošku zrepasuje...a necha to v serii. aj tak Tí čo maju X8R hondy najlepšie vravia že to jazdi v serii.
vieš vymeniš kluku a čo dalej.....???? budeš mať novu kluku a budeš Ti to chodiť tak isto ako doteraz len budeš jazdiť s tym pocitom, že tam maš novu kluku....a to nie je len o kluke...tam treba ložiska, gufera, rozhodiť motor a podobne veci. dedukujem vzhladom k otazke že ani v podstate nevieš aký je to motor, že rozobratie by asi nebola ta spravna cesta....
ale možno si šikulka a daš sa na to....
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Máj 14, 2009 6:49 am
- Skúter: Suzuki Burgman 650 Executive
Top Racing
Top Racing competition parts are available for scooters and mopeds from 50cc to 200cc. The Top Racing brand name belongs to Jasil, a legendary company from Portugal responsible for the production of many big name product lines like Stage6, Doppler, Artek, Motoforce, MVT etc and some of the smaller companies like PM Tuning.
The moped tuning parts they have available cover areas such as crankshaft, scooter variators, gear ratios, inlet manifolds plus lots more. You already know the products; now meet the brand with the quality and the price.
Preložiť do gúgľa si to dajte sami.
Firma Jasil vyrába aj pre iné značky ,len je to obchodné tajomstvo aby náhodou neurpela prestíž niektorých renomovaných akože výrobcov.
Minule som sa tiež dobre pobavil na odbornej diskusii ohladom kvality nikasilu," že vraj Airsal má nekvalitný nikasil a že Hebo a Barikit ho má super" oborník netušil že sa to vyrába na jednej linke v Airsale...
Top Racing competition parts are available for scooters and mopeds from 50cc to 200cc. The Top Racing brand name belongs to Jasil, a legendary company from Portugal responsible for the production of many big name product lines like Stage6, Doppler, Artek, Motoforce, MVT etc and some of the smaller companies like PM Tuning.
The moped tuning parts they have available cover areas such as crankshaft, scooter variators, gear ratios, inlet manifolds plus lots more. You already know the products; now meet the brand with the quality and the price.
Preložiť do gúgľa si to dajte sami.
Firma Jasil vyrába aj pre iné značky ,len je to obchodné tajomstvo aby náhodou neurpela prestíž niektorých renomovaných akože výrobcov.
Minule som sa tiež dobre pobavil na odbornej diskusii ohladom kvality nikasilu," že vraj Airsal má nekvalitný nikasil a že Hebo a Barikit ho má super" oborník netušil že sa to vyrába na jednej linke v Airsale...
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
dobre teda nakituj si to top racingom a potom sa nechod stazovat sem ............
- Pipel
- st. trojkolkár
chcem sa opytat ze ked objednavam veci s http://www.scootland.cz/skutr-honda-x8r-50/ je to postovne aj na slovensko tych 150KČ??
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
pri objednavke zadaj slovensko a napise sumu postovneho
- Pipel
- st. trojkolkár
no ked mam zadane toto :
Zaslání na dobírku v ČR kurýrní službou PPL (Slovenskou poštou v SK)
Platba při přebrání zboží na uvedené adrese, doručení následující pracovní den od expedice
tak to je ta suma 150KČ aj na slovensko hej?
Zaslání na dobírku v ČR kurýrní službou PPL (Slovenskou poštou v SK)
Platba při přebrání zboží na uvedené adrese, doručení následující pracovní den od expedice
tak to je ta suma 150KČ aj na slovensko hej?
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
tak asi ano
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
nasupaj tam veci od top racingu som zvedavy ako to pojde skusi me to potom s mojim suchym piaggio motorom 

Mozem oŠtat cely podpis 

- Pipel
- st. trojkolkár
ok dik dufam ze to bude tych 150KČ
a neviem ci tam dam tie veci od top racingu lebo to vario mi nebude pasovat na moju hondu

a neviem ci tam dam tie veci od top racingu lebo to vario mi nebude pasovat na moju hondu
ice_cream71 napísal:nasupaj tam veci od top racingu som zvedavy ako to pojde skusi me to potom s mojim suchym piaggio motorom

- Pipel
- st. trojkolkár
noo mam dalsi problem potrebujem novu baterku na tu x8r ku a na tej stranke som nasiel tuto ze je na tu hondu http://www.scootland.cz/zbozi/rms-bater ... -ytr4a-bs/ ale meral som rozmeri na skutri a tam je vyklenok na baterku 85x55 tak kde najdem taku origial baterku este na ten skuter??
- Frosty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 26, 2009 7:48 pm
- Skúter: Benelli QuattroNove X
- Kontaktovať užívateľa:
Hladaj na internete u predajcov moto batérií. A hľadaj podľa rozmerov. Alebo pozri číselné označenie batérie. Napríklad YB12A-A, YB4L-B, ... a podla toho si vyber...
Hľadaj podľa batérie čo tam bola...
Hľadaj podľa batérie čo tam bola...
- Pipel
- st. trojkolkár
Noo sak to ze staru bateriu uz nemam a neviem cislo baterky ...
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
stačia rozmery..... je jedno aká hlavná vec aby tam vošla....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Pipel
- st. trojkolkár
noo sak ja viem ze stacia rozmeri ale ja mam inu baterku jak je normalna baterku jak ide do skutrou tam napichovaciu a stakym rozmerom som nenasiel....
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
veď viem aká baterka ide do tvojho skútra...spolužiak ma tiež takú hondu a prednedávnom kupoval do nej baterku....Tak keď on zohnal tak musiš aj ty 

- Pipel
- st. trojkolkár
ja uz som kupil inu o 3 dlchsiu a dal som si nanu spravyt novy nadstavec aby mi tam pasovala
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tak potom načo potrebuješ novu baterku ???? 

- Pipel
- st. trojkolkár
noo sak teras pred piatimi minutami som objednal bo taku som nemohol najst tak som sa nato vy... =D