VLADY napísal:...jedine že si ju vybral po pár stometroch a nebol motor dobre zohriaty ale aj tak sa mi zdá dosť zakarbonovaná a hlavne mokrá. sviečka musí byť po dlhšej jazde suchá.
vybral som ju po 20km suvislej rychlej jazdy... este bola horuca, preto ta handricka. Tou malou skrutkou na karbeci som mal na mysli skrutku na nastavenie bohatosti zmesi, nie volnobehu

Bol som v servise kupit si olej (ale nemali, bodaj ich, uz mi dochadza), spomenul som predajcovi/servismanovi, ze to od opravy zerie 3.5-3.8, a on ze nemal som chciet vacsiu trysku, pricom pravda je taka, ze som ju chcel, ale vraj mi ju tam nedali resp. nic nemenili (on ani poriadne nevie, co sa v oprave vsetko robilo, lebo moj skuter poslal do ineho servisu, sam si netrufal). Uz sa so mnou nechce ani bavit, ma kopu inej roboty (predaj skutrov nie je jeho hlavne remeslo).
armani napísal:Svieca je riadny humus! Je tak rôzne sfarbená, že sa neviem jednoznačne vyjadriť. Je to tá svieca ktorú si tam mal pri tom pridrení? Tá brutál tehlova svedčí, že to určitú dobu jazdilo fest chudobné. Na druhej strane je okraj iskrišťa festne zakarbonovaný, čo svedčí o strate samočistenia a tým pádom nedokonalého spaľovania. Tam môže byť aj príčina zvýšenej spotreby. Proste benzín čo ti scucne z nádrže ide neefektívne do výfuku.
Ano, myslim, ze to je ona, v servise predpokladam sviecku nemenili. Doteraz som si myslel, ze tehlova znamena idealna, nie je to tak? Takze sviecku sme si popisali, viete niekto nejake riesenie? Dat mensiu trysku, pripadne este aj novu sviecku? Uvazujem nad tuningovym vyfukom, konkretne
Hebo Performer / Sport - Minarelli horiz., tam by ta vacsia tryska mozno nasla uplatnenie, ci nie? Mimochodom predajca ma vseobecne od tuningoveho vyfuku odhovara, vraj to takmer vobec nepomoze, vyhodenych 6000, vraj to ani Focusovi (tunajsiemu uzivatelovi) bars nepomohlo, pricom co ja viem, tak si vyfuk Focus pochvaluje... no sak Focus, vyjadri sa
Crossbiker napísal:a filter je čistý?
vzduchovy? Ano. Nedavno po foteni sviecky som ho vybral, ze sa na neho kuknem, ale bol cisty... tak som ho znova pre istotu prepral a este nalahsie nasprejoval olejovym sprejom...