ja som zabudol poznamenat ze sa prehrieva len vo vysokych otackach. sviecko som pozeral asi 25 krat a trysku som menil 15+ krat. poviem ti to narovinu ...bola tam 55. dal som 72 a ani nenastartoval. dal som 65 a nastartoval ale vobec nesiel do otaciek, nehorazne bublal a proste sa ani nepohol, tak som tam supol 62 a stale, trvalo mu velmi dlho nez sa prefukol a zacal ist. proste ak som nechal skuter len hodinku vychladnut trvalo mu mozno 5+min nez sa zacal hybat. tak som tam supol 60 - teraz to trva cca 3+ min nez sa zohreje a zacne tahat, ale takisto to nie je ako original. na stock fuku a stock tryske som hned mohol ist, trosku cukal ale netrvalo to tak dlho. tak som tam dal nakoniec trysku 62. a sviecka? je sedohneda, ani cierna, ani biela avsak ani tehlova - len taky nadych dohneda ma so sedym podtextom. ale pri inom setupe mi to proste neslo spojazdnit. tak som z toho jelen. netaha mi falosny vzduch a vzduchovy filter mam cisty ako konove vajka...proste vylesteny.
mozem sa javit ako lopata ale ako to mam odvzdusnit?, resp. idem pouzit hladat/search a predpokladam ze najdem riesenie. hladal som ale nic som nenasiel, teda skoro vobec nic na speedfighta... len na ine skutre..ze na hlave ma byt akysi ventil...
napr. hned ako skuter strati otacky,resp. akonahle zastavim sa hned dochladi - proste behom niekolkych sekund - povedzme 30-40 a je zase rucicka dole na "normale". a predtym sa mi toto nestalo. myslim pred udalostou ked mi vyskocila ta hadicka a nemal som tam ani kvapku zmesy.

a skusim sa chytit chladica rano po robote ako pojdem domov tomu slahnem a skontrolujem teplotu chladica a vratim sa spat s reportom.
a velmi dakujem
PS: skoda ze tu nemate tlacidlo THANKS oder DAKUJEM ..dost mi to chyba, vela krat by som ho uz pouzil