Malaguti F 10 1996....
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
jo i to je názor ale velice rychle ho změníš a nepřijdeš mu na jméno pokud budeš mít s takovým skutrem havárku a on nemá zákonou pojistku jako že nevím u vás ale u nás pokud skutr není přihlášenej nejde ani pojistit což je logickéFastHaly napísal:ale na slovensku ma SPZ kazdy piaty scooter cize bude len dalsim
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
da sa poistit...vsak aj babety poistis...povies ze nema pridelenu spz a cislo tp da cislo toho zahranicneho technicaku...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- st. skútrista
tak to je strašnej omyl babeta se dá pojistit protože na ni se nevztahuje povinost mít SPZ.Samozřejmě i ten skutr pojistíš poněvadž než ho přihlásíš musí bejt pojištěnej a tu značku nahlásíš dodatečně.Pokud to ovšem pojistíš a nepřihlásíš pojistka je samozřejmě neplatná protože takovej skutr nesmí na cestu a že by pojištovna to byla ochotna zaplatit tak tomu snad nevěříš ani ty.Ps a i tu babetu ti nepojistěj jen tak od oka musíš jim ukázat tu kartičku co je k babetě a pak ti ji pojistí a to samé budou ctít k tomu skutru av pokud nic nemáš tak ti to nepojistí.alcatelko napísal:da sa poistit...vsak aj babety poistis...povies ze nema pridelenu spz a cislo tp da cislo toho zahranicneho technicaku...
-
- st. skútrista
nevím kde máš na mysly že je napsané nedodané ale to je jedno pojistit zakonou pojistkou jde jen vozidlo které se muže pohybovat po cestách schválené a tak podobně.Pokud si něco dovezeš ze zahraničí a nezlegalizuješ to tudíš nepřihlásíš tak stejně i když to pojistíš a něco se stane tak pojistka je neplatná a tebe ještě mohou stíhat za podvodFastHaly napísal:na poistku ti netreba nic ja tam mam ze evidencne cislo-NEDODANE Seria a cislo technickeho preukaz vozidla..... -NEDODANE
-
- st. skútrista
jo omlouvám se i já teda něco sháním teda spíše jen motor na káru pro děcka měl jsem na mysli jízdu v běžném provozu nebo mužeš na přestavbu chtěl jsem říct že jezdit v běžném provozu bez pojistky je krajně nezodpovědné asi jako jezdit ožralejVlado napísal:Ja presne jeden taký chcem kúpiť - a to na závod/závodyaumirek napísal:Nechci do toho kecat ale nedovedu si představit na co mi bude skutr bez TP.
Po cestách však jazdím mojim normálnym skútrikom s ŠPZ, poistkou atď....
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to mas pravdu poistka plati za teba skodu ale pri 90% je skoda hlavne na skutry a na aute co sa s nim stretnes vacsinou mala...ibaze by si trafil nove MLaumirek napísal:jo omlouvám se i já teda něco sháním teda spíše jen motor na káru pro děcka měl jsem na mysli jízdu v běžném provozu nebo mužeš na přestavbu chtěl jsem říct že jezdit v běžném provozu bez pojistky je krajně nezodpovědné asi jako jezdit ožralejVlado napísal: Ja presne jeden taký chcem kúpiť - a to na závod/závody.
Po cestách však jazdím mojim normálnym skútrikom s ŠPZ, poistkou atď....

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
jo to máš pravdu ale jak máš smulu mužeš platit celej život ono škoda na autě a na zdraví muže bejt hodně velká i když nabouráš na kole.Ono je to vubec o štěstí jezdit v tom našem provozu bez havárky nikdá nevíšdr.snake napísal:to mas pravdu poistka plati za teba skodu ale pri 90% je skoda hlavne na skutry a na aute co sa s nim stretnes vacsinou mala...ibaze by si trafil nove MLaumirek napísal: jo omlouvám se i já teda něco sháním teda spíše jen motor na káru pro děcka měl jsem na mysli jízdu v běžném provozu nebo mužeš na přestavbu chtěl jsem říct že jezdit v běžném provozu bez pojistky je krajně nezodpovědné asi jako jezdit ožralej...to neobhajujem chodenie bez poistky hoci ja tak chodim