caute, dneska som nasiel na nete ze v supatku je ihla blokovana takym plieskom v tvare W ... ja ju tam nemam je to nejama chyba ?ma to vplyv na chod ???
teda mam to zostavene nasledovne:
ihla, biela vlozka na ihlu, zarazka, a .strunka a prave pred strunkou neviem ci ma byt ta zarazka diky ...
takze najskor ide ihla a az potom ta biela blbost ? to sa mi nezda lebo v jednom manualy som to nasiel ze tam je aj ta biela blbost a aj ta zavlacka v tvare W.
lebo ja mam teraz ihlu volnu ... ze ju kludne nadvihnem a lieta mi ...
no ale scel by som vediet ci to ma vplyv na chod skutru ak to tam nie je.
pretoze moj rox teraz je tak ze ked idem . zastavim estejee v otackach a potom sa utisi bude tou volou ihly ze nie je zazarazkovana ?
pokial sa s ihlou neda hybat hore a dole(teda zavlacka na ihle je pod tym bielym plastom, na supatku),tak to mas dobre ... to ze sa ihla hybe horizontalne par mm je v poriadku ...
stymi otackami to je normalne aj mne to robi .. kusok mu trva kym klesnu otacky, ale zase nie je to nic hrozne , ze by zaberal aj ked som uz pustil plyn ..
no ale takl ja to mam zlozene zle potom .. lebo ja tu ihlu mozem hybat kolko scem :-/ takze to som zle zlozil :-d uz to aj idem spravit mne to hned neslo do hlavy ... to bolo aj predtym zle zlozene ... lebo ked som mal simson tam to bolo troska ine a ihla bola pevne zazarazkovana
idem to prerobit ... a uz nech je teplo a idem ladit karb !!!