vymena prevodoveho oleja
Moderátor: Moderators
- speedy751
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jún 14, 2009 8:45 pm
- Skúter: Gilera Runner 70cc
vymena prevodoveho oleja
pls poradte ako vymenit olej na keeway focus diki
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: vymena oleja
ved to je dvojtakt, nie ? Mas na mysli prevodovy ?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
no bezne sa robi tak ze vypustis stary...das nazad vypustny srob...a nalejes potrebne mnozstvo noveho...raketova veda ako sfina...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- speedy751
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jún 14, 2009 8:45 pm
- Skúter: Gilera Runner 70cc
ano prevodovy a kde sa vYpusta a nalieva bY som chcel vediet
nauc sa pisat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nauc sa pisat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
V mojej téme hneď na prvej strane som to ukazoval tak si to prečítaj http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =12&t=6260
P.S. pre Speedyho - skús niekedy použiť aj tvrdé y lebo keď už mne to udrie do očí,že tam má byť tak to je čo povedať.
P.S. pre Speedyho - skús niekedy použiť aj tvrdé y lebo keď už mne to udrie do očí,že tam má byť tak to je čo povedať.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Kejwaak
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Mar 24, 2012 8:49 pm
- Skúter: Keeway Focus
Ak to spravne chapem, na Focusi sa meni len prevodovy olej? A povedzme ze este ten olej, co sa miesa s benzinom? Neni tam normalny motorovy olej vo vanicke ako u 4T? (nesmejte sa pls, fakt sa v tom zatial moc nevyznam) 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
No pokial mas 2T, tak tam nie je klasicky olej, ale len ten, co sa miesa s olejom
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak si budeš po večeroch študovať rôzne scootrové fóra tak to budeš vedieť aj naisto, a nebudeš sa musieť pýtať na každú drobnosť....A ozaj dnes už sa na fyzike neučí rozdiel a princíp spalovacích motorov 2T-4T-Wankel-turbínový motor a pod???Kejwaak napísal:Ak to spravne chapem, na Focusi sa meni len prevodovy olej? A povedzme ze este ten olej, co sa miesa s benzinom? Neni tam normalny motorovy olej vo vanicke ako u 4T? (nesmejte sa pls, fakt sa v tom zatial moc nevyznam)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Kejwaak
- st. trojkolkár
Vlady, dnes sa to mozno ucia na fyzike, ale ked som ja chodil do skoly, tak im nieco ako Wankel nic nehovoril (a ako majitel Mazdy som si o Wankeloch nieco uz davnejsie svojvolne nastudoval). Po veceroch mam zial inu zabavu (som stastne skorozenaty), takze fora studujem len popri praci a to tiez trhano medzi tym, ako ma niekto otravuje. Takze som rad, ze sa mozem aspon niekoho niekde nieco spytat. Samozrejme stale sa snazim citat co najviac a vzdelavat sa v tomto smere, ale ked potrebujem nieco riesit na rychlo, nemam cas hladat dlho. Tak radsej volim jednoduchsiu cestu. A ako sa hovori, opakovanie matka mudrosti. Aspon tu budu niektore veci viac krat rozobrate a aj vyhladavac da potom viac moznosti. Takze dakujem za kazdu trefnu odpoved 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Rychlejsie si to vyhladat ako cakat na odpoved, nie kazdeho uz bavi dokolecka pisat to iste, lenbo ako vravis, bude to tu viac krat. Uz teraz je tu vela veci X krat a dokola to uz viaceri nechcu pisat
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No ale ja mám skorej pocit že dnes je asi doba keď sa také neučí...lebo ja si teda pamätám že sme sa to učili a dokonca ešte na ZDŠke.... Aj sme mali také modely funkčné na objasnenie ....Ale nevadí to len pre priadok.
Dnes je úžasná doba čo sa týka informácii ,a ozaj sa dá na nete toho nájsť že to človek nenaštuduje do konca života...ak chce samozrejme. Ale čo poznám v mojom okolí poniektorých ľudí, čo sú odomňa mladší minimálne o generáciu, tak max. tak vypisujú na fasbuk a pokec a pod....A to im vlastne do reálneho života nedá nič...A potom vôbec netušia ani základy čo a ako funguje....A sú totálne mimo ak si majú sami čo len dofúkať koleso....
A to nehovorím že by si mali sami dačo doma dať do poriadku.... 
Dnes je úžasná doba čo sa týka informácii ,a ozaj sa dá na nete toho nájsť že to človek nenaštuduje do konca života...ak chce samozrejme. Ale čo poznám v mojom okolí poniektorých ľudí, čo sú odomňa mladší minimálne o generáciu, tak max. tak vypisujú na fasbuk a pokec a pod....A to im vlastne do reálneho života nedá nič...A potom vôbec netušia ani základy čo a ako funguje....A sú totálne mimo ak si majú sami čo len dofúkať koleso....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Kejwaak
- st. trojkolkár
No jo, to s tebou suhlasim. Ja som domaci majster, ale skor v style vidim a spravim. Ale na skutri sa chcem aj vozit, tak radsej chcem ist na istotu. No budem citat jak drak, nech mam plnu hlavu skusenosti a nemusim sa stale vypytovat. A k tej fyzike... My sme mali na ZS tak blbu ucitelku, co nas viac tyrala ako ucila, takze z fyziky som bol celkom mimo (poznas to, ked sedis v triede a len cakas, kedy zazvoni). Az mi to je teraz luto, ze sme to nemali zaujimavejsie, aby som si z toho aj nieco vzal do zivota. Prijal by som teraz aspon 2 roky ZS s ucitelom, co aj vie o com toci a nie s pucou (s prepacenim za vyraz), ku ktorej si to clovek pride len odsedietVLADY napísal:Citacia vymazana

Posledny prispevok sa podla pravidiel necituje - TomasARN