Prehriatie a následný STOP
Moderátor: Moderators
Prehriatie a následný STOP
Čaute! Vedel by mi niekto poradiť. Mám problém so svojim skútrom Kinroad XT50QT. Keď je motor studený skúter behá v pohode aj výkon je super, no akonáhle sa zohreje začne spomalovať až úplne sekne motor a vypne sa. Naštartovať sa nedá nakopovačka je tvrdá až kým motor trochu nevychladne. Za pomoc vopred ďakujem.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Prehriatie a následný STOP
treba to chladit a niekedy aj mazat. a ked to mas zadrete treba to opravit.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Pridreté ??? čo s tým kto kedy ako robil kedy ako do toho rýpal ??? další čo si myslí že tu máme veštecké gule...
Je problém napísať hneď do prvého príspevku všetko naraz ?
čo kto prečo kedy ako z ničoho nič od kedy je to 4T alebo 2T...kto sa má vyznať podla mena scootra ? je toho každý rok 20 nových mien na ten istý scooter.
vrtula na chladenie sa točí? nemáš tam niekde dačo zle ohladom zakrytovania valca a že Ti to tým pádom zle fúka ? a prehrieva sa?
Alebo zakydané chladiace rebrá na valci ??? olej bordel alebo neikde diera alebo že chýba kus plastu a fuka to dakam vedla?
Je problém napísať hneď do prvého príspevku všetko naraz ?

čo kto prečo kedy ako z ničoho nič od kedy je to 4T alebo 2T...kto sa má vyznať podla mena scootra ? je toho každý rok 20 nových mien na ten istý scooter.

vrtula na chladenie sa točí? nemáš tam niekde dačo zle ohladom zakrytovania valca a že Ti to tým pádom zle fúka ? a prehrieva sa?
Alebo zakydané chladiace rebrá na valci ??? olej bordel alebo neikde diera alebo že chýba kus plastu a fuka to dakam vedla?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

No je to dvojtakt. Neviem kto sa v tom vrtal ja som to kupil od jedneho typka ten mi tvrdil že jemu to nerobilo. Neviem akú vrtulu myslíš či sa točí.
na pravej strane pri výfuku je vrtula na chladenie motora
.. niekedy je na nej plastovy kryt ktory drži na par šróboch
...ak tam ten kryt nie je nemusíš nič rozoberať stačí naštartovat a otvoriť oči 

... 

No kuknem to zajtra to som ani nevedel. A to má každý dvojtakt?

edit:samozrejme ak náhodou nemáš LC-čko
...