Zapojenie chladenia 70ccm
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Ut Máj 15, 2012 10:51 pm
- Skúter: Aprilia SR 70ccm Malossi MHR
Zapojenie chladenia 70ccm
Zdravím ... Prosím Vás pomôžte mi so zapojením chladenia na 70ccm valec na mojej Aprilke... na hlave valca sú dva vývody na hadičky a na karburátore tiež...neviem či ich mam len medzi sebou prepojiť alebo aký májú význam..termostat tam nie je... vopred Ďakujem
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Zapojenie chladenia 70ccm
Asi ohrev karbecu to bude.V podstate ide o to aby to malo dajaký obeh, v karbe je asi jedno kde je vstup a kde výstup ak sú v jedne rovine....ak sú že hore a dole tak spodok by mal byť výstup nazad .Skrátka teplá voda ochladnutím v karbe klesá dole tak podla toho to treba zapojiť...Alebo kašli na to veľa karbov to nemá a a jazdí zablenduj to ... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- chodec
- Dátum registrácie: Ut Máj 15, 2012 10:51 pm
- Skúter: Aprilia SR 70ccm Malossi MHR
To som si aj myslel..lebo dumem nad tým celý den
mal som iný valec a na tom tie vývody neboli a teda na karbeci to bolo zablendované
no a teraz som nahodil Malossi MHR valec a tam tie vývody sú..takže aj na valci zablendujem aj na karbeci?? Inak už som to tam aj mal a jazdil som lenže mi roztrhlo hadicu ( asi slabá) tak preto som myslel že to musí nejako cirkulovať
aaa potešil si ma 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak k ten karbec aj valec má tie vývody tak zas ja osobne by som to prepojil....je to kúsok hadice a robota možno na pol hodinku a je zas vždy lepšie, ak to všetko funguje tak ako konštruktér navrhol...niektoré karby majú to vyhrievanie elektrické.....samozrejme niektoré ho nemajú vôbec ale ak tam je s ním rátanné, tak je asi lepšie ak bude funkčné.Ono v lete ak je teplo tak problém nemusí byť ale ak je chladno z rána tak to isto dačo pomôže karbu, že sa rýchlejšie prehreje a to je podstatné pri tvorbe palivovej zmesy....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!