ty počúvaj nezadrel si ty náhodou

Moderátor: Moderators
a co by si chcel od 2T 50ccm co ma nabehane 30 tisic? aby isiel 120?dj juri napísal:mam problem s rozbehom a z rychlostou pomoste mi menil som valceky , remen ,spojkove pruziny a kontrastnu pruzinu a mam nabehane :29000 KM a stale neide tak ako bi mal ist SCOOTER. ide asi 70-75 a je to vzdusnik.
si myslis ze je to take jednoduche? keby to islo tak uz tu je inzerat ze predavam strekovaciu jednotkuMichi#42 napísal:ale teraz som cital je ripperova aprilia ma vstekovanie (ditec) to je dost na XXXX. ja by som to prerobil na karburator.
najlepsie chod do aprilie a nech to daju na pocitac a pozru co to ma.
a co je na tom složitého v prodeji je kit na předěláni vstřikováni na karbec a pokud to budeš dělat o to vstřikováni bych měl možná zájem mimochodem koupil jsem aprilku najeto 30000km a byla tak vyběhaná že nenasála ani ten vzduch přes menbrányripper napísal:si myslis ze je to take jednoduche? keby to islo tak uz tu je inzerat ze predavam strekovaciu jednotkuMichi#42 napísal:ale teraz som cital je ripperova aprilia ma vstekovanie (ditec) to je dost na XXXX. ja by som to prerobil na karburator.
najlepsie chod do aprilie a nech to daju na pocitac a pozru co to ma.