ja viem ze je to len 50 -tka ale nevedel som kde mam dat tuto temu.....mam tu jeden velky problem.... ked idem po rovine uz nezrychluje az tak dobre ako ked som ho kupil...a ked idem zabacat na ulicu ktora je do kopca a idem po 30 km/h tak sa vobec nechce rozbehnut ....a ked sme dvaja tak mi skoro vobec nechce tahat do kopca...nedavno sa mi roztrhla trubica co vedie z vyfuku do takej skrinky(neviem ako sa to vola) no a hovorili mi ze to je na to aby neslo tolko plynov do ovzdusia....a ze to mam zapchat..tak som to zapchal ale stale mi nejde dobre.....pls neviete co s tym moze byt??? som uz zufaly :(:(:(
### presunute zo sekcie Maxi skutre >>Problemy do sekcie MOTOR, proste to nie je maxiscooter, sorry... a prajem skore vyzdravenie scootra - THeBaNDiT
Striekačky striekačky..... ak predpokladáme že je všetko ohladom motora Ok tak jedine ma napadá vzduchový filter a potom dačo vo variu a vôbec ....A napríklad si skúšal či Ti neostáva visieť niektorá brzda?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
5500 zodraté valčeky???? to sa nestáva ani na tých najhorších čínskych bambusových....Ale je jasné že možnosť to je , a treba ju buď vylúčiť alebo potvrdiť....takže šup šup dole dekel a varec a kukálny na valčeky...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
to sa stava na kazdom peugeote c-tech....mne to tiez robilo a mal som pokazeny katalizator vo vyfuku...daj prec ten vyfuk a rovno si kup ladak a mas po probleme
A čo má katalyzátor spoločné z výkonom scootra??? vieš na čo tam vôbec je v tom výfuku??? Sa mi to nejak nepozdáva ....problém bude dakde inde .....že pokazil sa katalyzátor ? čo sa na ňom mohlo pokaziť, šak sa tam v ňom nič netočí....
že by sa ten KAT nejak zapchal a sa to dusí ten motor ?? alebo ako si to vôbec myslel???problém vo výfuku je riešitelný problém...Ale nie hneď nový kupovať a meniť ho
Zdravym chcel by som sa opitat nedavno som menel variator za sportovy a daval som robit vybrus potom som to poskladal a skuter nechce tahat ked je na stojane tak ide ale ked ho dam dole zo stojana pridam a skuter sa nechce rozbehnut prosim poradte mi niekto .