odvzdušnenie

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Pavol.F

odvzdušnenie

#1 Príspevok od užívateľa Pavol.F » Št Apr 12, 2007 12:05 pm

Ako sa prosím vás odvzdušňuje palivová sústava. Benzín mi dotiekol zatiaľ po filter a akoho dostanem ďalej.
A načo slúžia hadičky 1 a 2, teda aký majú funkčný rozdiel, a kadiaľ sa dostane benzín do nádržky karbyrátora. Pokiaľ možno, tak ako pre lamu.Díkes.

Obrázok

Obrázok

s94.photobucket.com/albums/l115/PavolAugustin/skut/?action=view&current=IMG_4422.jpg
s94.photobucket.com/albums/l115/PavolAugustin/skut/?action=view&current=IMG_4421.jpg

edit by lil_b

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#2 Príspevok od užívateľa aumirek » Št Apr 12, 2007 4:08 pm

karbec se neodvzdušnuje benzin tam prostě teče samospádem aby ale tekl musí bejt motor v chodu ty hadičky otevíraj podtlakem právě ten ventil a potom to teče samo

Pavol.F

#3 Príspevok od užívateľa Pavol.F » Št Apr 12, 2007 5:34 pm

takže mám len pretáčať motor, kým sa tam nedosaje benzín? Ako dlho to má asi trvať, lebo chvíľu som točil a moc sa to nepohlo, teda aspon sa mi zda, a nezadrem tak ten motor?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#4 Príspevok od užívateľa aumirek » Št Apr 12, 2007 5:53 pm

Pavol.F napísal:takže mám len pretáčať motor, kým sa tam nedosaje benzín? Ako dlho to má asi trvať, lebo chvíľu som točil a moc sa to nepohlo, teda aspon sa mi zda, a nezadrem tak ten motor?
dá se to tak říct ale muže bejt špatnej ten ventil pokud sundáš tu hadičku od karbecu tu tenkou a nasaješ do sebe vzduch měl by otevřít a s té tlusté hadičky pokud ji také sundáš by měl začít téct benzin pokud neteče je vadnej.Prvni ale mužeš skusit injekcí trochu benzinu do karbece mělo by to startnout a otevřít samo

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#5 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Apr 12, 2007 6:02 pm

Ak tam nieje benzín tak ho nenaštartuješ a ak je nenaštartovaný tak ho ani nezadrieš.......skús odpojiť tú hadičku čo ide z hora toho ventilu do nasávacieho potrubia za karbec a urob v nej podtlak trebarz ústami alebo striekačkou a mal by natiecť benzín do karbecu a potom by si už mal naštartovať, alebo skús nakopávať najprv bez zapnutého klúčika aspoň 20-30 krát aby sa nasal sám a nezavrelo Ti zatial sytič a potm až nakopávaj zo zapnutým zapalovaním. A dakedy sa stáva že je v palivovom filtri trocha vzduchu a benzín normálne preteká ten vzduch sa tam drží pretože má tendenciu ísť hore a od polohy samotného filtra záleží či je ho tam viac alebo menej alebo aj žiaden . na spodku karburátora je odkalovací šroub tak skús ak ho povolíš či bude vytekať benzín ak áno tak niečo v karburátore je a malo by to naskočiť. :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Pavol.F

#6 Príspevok od užívateľa Pavol.F » Ne Apr 15, 2007 3:46 pm

dikes chlapci, problem je vyrieseny, este som tomu trochu pomohol striekackou.

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#7 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Apr 17, 2007 12:46 pm

No vidíš !!!! tak nech jazdí! :)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"