Di tech
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
Di tech
Prosím lidi co maj nějaké skušenosti s di techem o postřehy a radu.Nejde mi vubec o tuning jde mi hlavně o poruchy motoru se vstřikováním a jejich odstranění případně překopáni na karbec.
-
- st. skútrista
celkem souhlas ale on jde celkem dobře pokud do toho nedlubeš oni ti vaši blbci jsou stejní jak ti naši a proto to servis neuvidí.Ale karbec se tam dá dát vždy neni to tolik peněz.A vzhledem k tomu že mě stál 9 plus 2 výbrus tak to nebyla špatná investice.On jede celkem super bohužel jen asi 30 km pak zdechne okamžitě znova startnu a jedu dál a jelikoš uvažuji že to prodám tak musí bejt soprocentni.Takže asi koupím ten karbec nebo díly s přestavby a nechám tam to vstřikováni.Bohužel dost těžko zjistím proč to dělá a odborníci v servisu to zjištují tak že potřebují jeden dobrej a mění díly až to jede nebo vymění vše ale to chtěji 30 tisíc proto bych rád uvítal postřehy někoho kdo s tím již něco dělal a něco o tom ví.dr.snake napísal:DITECH JE DOBRY AK IDE A JE PIAGGO NE MORINI A ..OPRAVY U NASICH BLBCOCH CO NIC NEVEDIA A PYTAJU TAZKE PRECHY AK MAS ABSOLVOVAT TAK PRETO DIRTECH NIE....USETRIS MAX.1 LIETER BENZIMNU NA 100KM...CEZ NIC
-
- st. skútrista
jo jsme každej jinej mě baví to spíše dávat dohromady hlavně pokud někdo tvrdí že to nejde no a pokud chci semtam jezdit manželka má skutra ja jsem spíše na autodr.snake napísal:tak to davaj dohromadyja budem radsej jazdit...keby boli normalne servisy a normalny ludia v nich tak by som kupil ditecha....ale nekupil som
-
- st. skútrista
no ono to vstřikování je mnohem lepší a výhodnější než karbec bohužel pokud zájem prodejce končí prodejem skutru a díly a servis ho už vubec nezajímaj mění to situaci.U auta většina z vás šáhne po stříkačce a ne karbecu i když i tu mám raděj karbec a mám ho v autě ale to z duvodu že si raděj dělám vše sám a u té střikačky už to tak jednoduše nejdeVLADY napísal:došlo na moje slová..... karbec je karbec!!!!![]()