Longia scooter, aký motor?

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
yrex

#26 Príspevok od užívateľa yrex » Ut Máj 15, 2007 8:35 pm

dr.snake napísal:tak ziaden cinan nema original dellorto alebo mikuni...mozno dellmorto alebo mikini :D
hh moj ma 16mm mikuni kamko TOP 16mm Mikuni Vergaser

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Máj 15, 2007 8:37 pm

yrex napísal:
dr.snake napísal:tak ziaden cinan nema original dellorto alebo mikuni...mozno dellmorto alebo mikini :D
hh moj ma 16mm mikuni kamko TOP 16mm Mikuni Vergaser
VM 16mm mikuni stoji cca 3000czk...ja osobne pochybujem ze ho mas v serii..mozno dajaku repliku
podpis som si este nenastavil

yrex

#28 Príspevok od užívateľa yrex » Ut Máj 15, 2007 8:42 pm

dr.snake napísal:
yrex napísal: hh moj ma 16mm mikuni kamko TOP 16mm Mikuni Vergaser
VM 16mm mikuni stoji cca 3000czk...ja osobne pochybujem ze ho mas v serii..mozno dajaku repliku
aj yamaha raptor 50 ma mikuni 16mm a to ties dajaky replica ? Myslis ze len preto ze ja mam CPI to musi byt hned replika? Tak potom honda 12mm dell orto bute ties len replica .... no sak to jedno ajtak bo ci mikuni ci mikini furt to ide rovnako.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#29 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Máj 15, 2007 8:52 pm

ty se toho budeš ještě muset mnoho učit del orto se dávali i na babetu a 10 let stará sekačka s teska ho má také

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Máj 15, 2007 8:56 pm

aumirek napísal:
ty se toho budeš ještě muset mnoho učit del orto se dávali i na babetu a 10 let stará sekačka s teska ho má také
pojdem k tebe do ucenia do ostravi
podpis som si este nenastavil

geetee

#31 Príspevok od užívateľa geetee » St Máj 16, 2007 8:52 am

Iworry napísal:bo.a poviem mi uz konecne niekto aky to ma motor a nie take chujoviny ake tu pisete ...Mna zaujme nieco ine a nie toto......
a este jedno SCARP: som tu zaregistrovany skor ako ty tak nefrajer za to ze nemam cas a niesom tu tak casto ....
tak ti hamba ze to neovladas (pravidla fora)

je to yuki neviemco (len s inymi nalepkami) 90% yukin pride s fabriky bez polepov yuki, tie lepia az predajcovia, to je taka znacka ako podme j....

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"