Silnejsia pruzina a remen?

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
mimmo

Silnejsia pruzina a remen?

#1 Príspevok od užívateľa mimmo » St Máj 16, 2007 11:56 pm

Caute. Dufam ze ma nikto ... za to ze mozno to tu uz bolo ale hladal som tak sorry vopred. Chcem sa len opytat nici sa mi skoro remen. som mal zodrety po 3400 km. Cital som na scootland.sk ze ak jazdim casto so spolujazdcom alebo do kopcoch tak ze sa remen opotrebuvava viac a treba vymenit kontrastnu pruzinu za silnejsiu. Je to tak? jazdime dvaja cca stale. Pomoze to a ochrani trosku resp. predlzi zivotnost remena?
Vdaka moc

yrex

Re: Silnejsia pruzina a remen?

#2 Príspevok od užívateľa yrex » Št Máj 17, 2007 9:00 am

mimmo napísal:Caute. Dufam ze ma nikto ... za to ze mozno to tu uz bolo ale hladal som tak sorry vopred. Chcem sa len opytat nici sa mi skoro remen. som mal zodrety po 3400 km. Cital som na scootland.sk ze ak jazdim casto so spolujazdcom alebo do kopcoch tak ze sa remen opotrebuvava viac a treba vymenit kontrastnu pruzinu za silnejsiu. Je to tak? jazdime dvaja cca stale. Pomoze to a ochrani trosku resp. predlzi zivotnost remena?
Vdaka moc
a kolko mate spolu Kg? Tak si kup remen kevlarový a vydrzi ti to podstatne viac! Ale po 3400km zniceny remen a pri jazde dvoch ajtak sa mi to zda skoro. JA na jednom mal 8000 a remen jak new.
http://www.scooter-tuning.sk/shop/produ ... item_id=12
podla foto si myslim ze mas Yuki speed 50 4-takt a kamos ma na nom 11ticic km a s remenom ziadne problemi. A este na foto kus vidno opotrebovane pnue a taky mali tukes od kamienka nad svetlom hehe :)

Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#3 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Máj 17, 2007 9:07 am

A nemenil si nahodou valceky ?
podpis som si este nenastavil

manasml
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
Skúter: neuvedený

#4 Príspevok od užívateľa manasml » Št Máj 17, 2007 10:41 am

ja mam najazdenych 10 120 km a remen mam ako novy...,neni ani popraskany...ani zoslahany,este nebol meneny...
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#5 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Máj 17, 2007 12:51 pm

A buď rád že sa ešte neroztrhol.... aj to sa stáva ....a aj po 1000-2000kilákoch.... :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"