ako sa spravat k novemu skutru

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#76 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Máj 18, 2007 4:06 pm

yrex napísal:
mPershing napísal:Yrex: ak sa ti nepacia reci o legislative, jednoducho to preskoc, alebo si sprav vlastne forum, nikto ta nenuti sem prispievat, ved takmer v kazdej teme mas nejake vyhrady a machrujes, ze ty bi si to, ty by si ono...
GT ma podstatne viac skusenostiso s motormi, ako ty a predpisy sa musia dodrziavat, ci sa ti to paci, alebo nie. Ale aspon vieme, kde mame smerovat OCVTK...
no forum je asi o tom ze ten by toto a ten tamto zrbil ale ne ... dakto tu daco napise a vy budete cvachtat kopu okolo hovna a nikde sa tak ci tak nedostanete a pointa niekedy ziadna. Vies ty co ? CHOD z tou legislativou aj celym timto forom do P:I:C:I a ajtak je to tu o hovne ako vy takze som tu skoncil :) a kludne ma vymazte aj s kontom je mi to u prdele stoji to tu tak za hovno jak aj cely e*shop. A vytvorte si tu svoj privatny klub buzerantov a utesujte sa v tom aky ste vsetci majstri sveta na 50ccm scootroch :)
ne že bych souhlasil se vším co geetee napíše ale řekl ti proč to tak je a tobě by trochu slušnost také neškodilo.Navíc není až tak daleká doba kdy tam všichni to omezení budem rychle montovat nazpátek no a jak se ti tu nelíbí mužeš si založit své forum

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#77 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Máj 18, 2007 4:26 pm

veru ze ja si nic montovat naspatek nebudem :D
podpis som si este nenastavil

yrex

#78 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 4:41 pm

dr.snake napísal:veru ze ja si nic montovat naspatek nebudem :D
naspatek si to od jak ziva montuju bratia cesi. JJ dalsi ktori tu prisiel s tym ze tu pridu Nemecky policajti a nisi pojdu tam to take fami snake to mi toto nikdy nepochopime dvaja oc tu na tomto fore vlastne ide

yrex

#79 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 4:47 pm

aumirek napísal:
yrex napísal: no forum je asi o tom ze ten by toto a ten tamto zrbil ale ne ... dakto tu daco napise a vy budete cvachtat kopu okolo hovna a nikde sa tak ci tak nedostanete a pointa niekedy ziadna. Vies ty co ? CHOD z tou legislativou aj celym timto forom do P:I:C:I a ajtak je to tu o hovne ako vy takze som tu skoncil :) a kludne ma vymazte aj s kontom je mi to u prdele stoji to tu tak za hovno jak aj cely e*shop. A vytvorte si tu svoj privatny klub buzerantov a utesujte sa v tom aky ste vsetci majstri sveta na 50ccm scootroch :)
ne že bych souhlasil se vším co geetee napíše ale řekl ti proč to tak je a tobě by trochu slušnost také neškodilo.Navíc není až tak daleká doba kdy tam všichni to omezení budem rychle montovat nazpátek no a jak se ti tu nelíbí mužeš si založit své forum
Som slusny do urcitej mieri a drzim sa toho co v hlave to hned na jazyku hoc je to vlastnost niekedy na hovno tak ak mam chut tak si poslem do pi koho cem ak si to zasluzi

geetee

#80 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Máj 18, 2007 4:52 pm

yrex napísal:
naspatek si to od jak ziva montuju bratia cesi. JJ dalsi ktori tu prisiel s tym ze tu pridu Nemecky policajti a nisi pojdu tam to take fami snake to mi toto nikdy nepochopime dvaja oc tu na tomto fore vlastne ide
kedy som pisal ze pridu nemecky fizli? si daj hlavu do mraznicky a zajtra ju vyber a precitaj si to znova, a ak nepomoze rozbehni sa hlavou proti muru a opakuj az kim nepocitis zmenu. ja som ta len chcel vyviest len s omylu ale tebe je lepsie tam, to mas asi s tej TV, uz ti ide na mozog.

yrex

#81 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 4:58 pm

geetee napísal:
yrex napísal: naspatek si to od jak ziva montuju bratia cesi. JJ dalsi ktori tu prisiel s tym ze tu pridu Nemecky policajti a nisi pojdu tam to take fami snake to mi toto nikdy nepochopime dvaja oc tu na tomto fore vlastne ide
kedy som pisal ze pridu nemecky fizli? si daj hlavu do mraznicky a zajtra ju vyber a precitaj si to znova, a ak nepomoze rozbehni sa hlavou proti muru a opakuj az kim nepocitis zmenu. ja som ta len chcel vyviest len s omylu ale tebe je lepsie tam, to mas asi s tej TV, uz ti ide na mozog.
no comment na tuto temu som skoncil nespeje to nikam a 100x sa opakujem ako cele toto forum 100 prispevkou o kope hovien :) ty si okopuj seno v Zemianskej olči a moju hlavu nechaj na pokoji
Naposledy upravil/-a yrex v Pi Máj 18, 2007 4:59 pm, upravené celkom 1 krát.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#82 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Máj 18, 2007 5:18 pm

yrex napísal:
my si to opravdu nemontujem ani jsem nic neříkal o němcích ani netvrdím že to bude zítra ale bohužel jednou to bude a pokud patříš k těm blbum co tvrděj policajtum ujedu a pod tvá věc těm budeš ujíždět jen tak dlouho jak ti to dovolí a pokud to budou tolerovat

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"