nedostatocny podlak pri startovani

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
tottito

nedostatocny podlak pri startovani

#1 Príspevok od užívateľa tottito » St Jún 20, 2007 11:53 pm

takze problem je ze po dlhsom stati to pri startovani nema dostatocny podlak na vcucnutie benzinu do karbeca, pomoze pricpanie vzduchoveho filtra (alebo zopar kopancov nakopavackou).
1.da sa zohnat a pouzit 2polohovy palivovy ventil?
2.na e-shope predavaju spojku do benz.hadice ktora otvori/uzavrie privod paliva.....opat vsak treba vymenit podlakovy ventil za spadovy...ma s tym niekto skusenost :study: ?

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Jún 21, 2007 3:09 pm

ja som zahodil podtlak (kedze karb nema vyvod na podtlak) a nahradil ho priamim vyustenim (6mm natrubok z 3/4 zavitom ktory som obrusil prec na rozmer povodneho podtlaku,utesnene teflonom)...kedze mam precerpavaciu nadrzku tak ventil nemam ale da sa pouzit ventil co na skode 120 sluzi na odvzdusnovanie chladica (nejakych 150sk a je fajn maly)...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

geetee

#3 Príspevok od užívateľa geetee » Št Jún 21, 2007 4:17 pm

ak je to naozaj v podtlakovom ventile, tak aky mas? srobovaci, alebo nasuvaci?
co mas vlastne za stroj, pripadne daj fot, nahrada podtlakoveho ventilu stoji drobne, tak na co vymyslat

citajuci
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am
Skúter: neuvedený

#4 Príspevok od užívateľa citajuci » Pi Jún 22, 2007 8:55 am

alcatelko...a ten ventil namá na spodu dierku? nevyteká Ti tadial benzín...lebo na odvzdušnovanie chladiča na embuche tam dierku má? zaslepil si ju nejako?

tottito

#5 Príspevok od užívateľa tottito » Pi Jún 22, 2007 12:23 pm

geetee napísal:ak je to naozaj v podtlakovom ventile, tak aky mas? srobovaci, alebo nasuvaci?
co mas vlastne za stroj, pripadne daj fot, nahrada podtlakoveho ventilu stoji drobne, tak na co vymyslat
je to SF1 a ten pod.ventil je srobovaci ak sa dobre pamatam...nie som si 100% isty ze je to tym,ale co ine by to mohlo byt? ked to dlho nestoji tak naskoci fpohode :roll: BTW ta tryska co si mi dal z keewaya pasuje po malej uprave do toho nestastneho gurtnera fpoho :thumbleft:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: nedostatocny podlak pri startovani

#6 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Jún 22, 2007 7:58 pm

tottito napísal:takze problem je ze po dlhsom stati to pri startovani nema dostatocny podlak na vcucnutie benzinu do karbeca, pomoze pricpanie vzduchoveho filtra (alebo zopar kopancov nakopavackou).
1.da sa zohnat a pouzit 2polohovy palivovy ventil?
2.na e-shope predavaju spojku do benz.hadice ktora otvori/uzavrie privod paliva.....opat vsak treba vymenit podlakovy ventil za spadovy...ma s tym niekto skusenost :study: ?
Ten ventil pracuje trocha inak ako si myslíš.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"