Motor mi vynechava
Moderátor: Moderators
Motor mi vynechava
Prosim o radu. Scooter mi normalne nastartuje. Na volnobeh ide v pohode. Ale ako nahle sa zacnem rozbiehat zacne vynechavat. Aj pristrojovka mi blika ked vynecha a ide maximalne 30km/h pred tym 90Km/h. Sviecka nova.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Motor mi vynechava
podla toho že bliká aj prístrojovka tak bude asi chyba dakde v konektoroch alebo tak kábel predratý... dakde blbý spoj alebo pod......ja som mojeho už dvakrát pristihol ako som čakal pred garážou že z ničoho nič blikla kontrolka nabíjania a resetol da display na palubovke tak ako keď za zapne zapalovanie takže tak isto mám dakde najký blbý spoj zrejme na konektore alebo s samotnej spínačke. na motore som nepostrehol že by mu vypadlo zapalovanie ale ak je to zlomok sekundy tak to sa možno ani nedá spozorovať.... toto sú najhoršie závady ak sa to neprejaví trvalo ale Tebe s to už stalo tak treba merák a zisťovať pokial ide šťava od baterky alebo od regleru atď.... :roll:A teraz ak ti už vôbec nejde tak prístrojovka ako ??? svieti alebo je skapatá??, môže byť aj blbý spoj na poistke...kura158 napísal: Ale ako nahle sa zacnem rozbiehat zacne vynechavat. Aj pristrojovka mi blika ked vynecha .... Sviecka nova.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.