Aprilia SR 50- nejde naštartovať
Moderátor: Moderators
No ja mam tak isto problem zo startovanim aprilie sr 50 LC r.2000 ale nestartuje iba ak je tepla... studena startuje v poho..Ak je motor teply tak starter dlho toci asi 5-6 sekund a musim mat pritom aj plny plyn inac nenaskoci ...inac sviecku mam dost ciernu mozno to bude karbez ..tlaky som sice nemeral ale myslim ze budu dobre lebo motor slape este dobre ide cca80km/h..takze poradte ..dikes
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Sytič je aktívny IBA ak je motor studený!!!!Alebo ak je pokazený tak potom nevypne a je funkčný aj za tepla ale vtedy je to cíťiť aj na spotrebe a aj na tom že motor má moc vysoké otáčky alebo sa dusí a prechlastáva...a Teplý sa zas štartuje z plynom a dakedy aj z plným.... čo vás učia v tej autoškole
??

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

no zistil som jednu novu skutocnost a teraz to zhrniem strucne a poprosim o rady:-Studeny motor :startuje
-Teply motor ktory stoji mintu a viac po jazde nestaruje,resp. staruje ale toci aj 6-7s a s pridanym plynom!!!!
-Teply motor po jazde,ktory startujem hned ako ho vypnem startuje na supu bez pridania plynu
uz som z toho ch*j neviem ci spadne dakde benzin za tu minutu pri tom teplom motore a ho musi natahat alebo sa dakde dostane vzduch no neviem pls poradte.....dikes
-Teply motor ktory stoji mintu a viac po jazde nestaruje,resp. staruje ale toci aj 6-7s a s pridanym plynom!!!!
-Teply motor po jazde,ktory startujem hned ako ho vypnem startuje na supu bez pridania plynu
uz som z toho ch*j neviem ci spadne dakde benzin za tu minutu pri tom teplom motore a ho musi natahat alebo sa dakde dostane vzduch no neviem pls poradte.....dikes
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To je viac menej normálne u karbecových motorov.....hlavne ak je tá zmes moc bohatá jak by mala byť... píšeš že máš čiernu sviečku po jazde tak je dosť možné že to je moc bohaté a ak to dlhšie stojí tak sa tam odparí moc benzínu a potom než to ten motor vyfúka tak to trvá.... Mne tak blbo štartoval žigul volakedy.... som musel plný plyn a točil jak blbý než chytil.75ka napísal:Hej dobre uz som si to cital neboj cenim si tu radu len ym nejde do hlavy ze preco ked teplu vypnem a hned nastartujem chyti v pohode a ked postoji cca minutu uz nechyti ked mozes zdvovodni my to aby som si bol isty ze to bude tot na isto ..inac dikes
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!