Vyfuky, top 4, hlasovanie
Moderátor: Moderators
a co ti pomoze alcatelkov popis? chlapik co 35 rokov ladi dvojtaktne motori mi povedal ze vyfuk sa vypoctami navrhnut neda ani keby si z mesiaca padol sa daju urobit iba priblizne rozmery a tie treba potom na brzde doladovat dookola az kym nedojdes k tym naozaj spravnym rozmerom a podla prepoctou by ani nemali fungovat tak ako funguju....amusafuna napísal:vdaka alcatelko a vam ostatnym len ze fakt vtipne
mne uple bude stacit ked mi vysvetlis ako ti pomohla alciho odpoved, lebo sice viem co chcel alci povedat ale prd s toho
- JohnyBenelli
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
- Skúter: Benelli 491 GT
- Kontaktovať užívateľa:
unci napísal:Je sice pravda ze mas valec ooriginal 50 a ide to super ale dufam ze to pojde aj pri 70 tak dobre ako teraz. Ale DÍK za rady.
Kurnik sopa chlapi..sak tuto temu citalo vyse 500 ludi a je tu hrstka hlasov? na tych grafoch? to je smutne..

Benelli 491 GT, AC , valec Motoforce + , Mallossi Multivar ( Alcatelko ), Hebo Performer (Shaman) , , Dunlop GT 301 a Runscoot
nemas pocit ze sa scitavaju aj opakovane otvorenia, a nie kazdy sa musi citi kompetentny urcit ktory vyfuk je dobri, hlasuju len ti co to vedia a ty co prd vedia, ale si to aspon myslia ze vedia.JohnyBenelli napísal:Kurnik sopa chlapi..sak tuto temu citalo vyse 500 ludi a je tu hrstka hlasov? na tych grafoch? to je smutne..(
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
hehe, a teraz sa tu mozno zacnu ozyvat ludia, ktori hlasovali a sa budu citit urazeni, ze nie su kompetentni...
Ja som hlasoval za Laser, lebo aj ja sam som si ho vybral na 50ccm valec a otazka neznie, ktory vyfuk je najlepsi, ale ktory by ste si vybrali...
Chcel som vyfuk, ktory poskytuje vykon aj s rezervou na buduci upgrade na 70ccm, vyfuk, ktory nehulaka a vyfuk, ktory mi pasuje ku skutru. Vsetky 3 podmienky boli splnene tym Laserom. 

Ja som hlasoval za Laser, lebo aj ja sam som si ho vybral na 50ccm valec a otazka neznie, ktory vyfuk je najlepsi, ale ktory by ste si vybrali...