štartovanie
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
s tím relé si vubec nelam hlavu je v pořádku pokud by nebylo startér by se vubec netočil ani naprázdno a říkáš že startér točí
vies co daj tuto temu do elektriky toto neni mechanicka chyba ale elektricka podla mna
tak to není tak jisté je to hlavolam ale muže mít stržené na klice to kolo co s ním točí startér a točí se to naprázdno nebo prokluzuje a točí pomalu a proto neudělá jiskru ale buh teda ví co s tím je
vies co daj tuto temu do elektriky toto neni mechanicka chyba ale elektricka podla mna
tak to není tak jisté je to hlavolam ale muže mít stržené na klice to kolo co s ním točí startér a točí se to naprázdno nebo prokluzuje a točí pomalu a proto neudělá jiskru ale buh teda ví co s tím je
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
na dialku Ti asi nikto neporadí...asi teda . to treba vidieť pomerať rozobrať atď.... to môže mať X príčin!!! prečo to nedáva iskru stačí že sú dakde predraté dva káble jeden čo ide niekam čo má dačo spoločné zo štartérom a druhý čo má zas dačo spoločné zo zapalovaním a vtedy ak štartuješ elektrikou sa to nejak háda a preto nedá iskru alebo máš dakde zatečený konektor alebo alebo alebo...... rozobrať popozerať je jediná rada!
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
Co jsem říkal opravdu je uplně jedno kdo a jak točí motorem podívej se při startováni na to velké ozubené kolo jestli se točí pokud se točí a netočí li se zároven varec teda klika je strženej ten tisícihran na tom kole nebo klice pokud je to na klice problém kolo se dá vyměnit lehko a není to taková suma.Pokud se kolo netočí jsou zuby pryč na něm nebo startéru.dali napísal:bude to mechanicka chyba.. este raz som vsetko pozrel a ---pri el . starteri toci motorcek sa ale valec sa ani nepohne
- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
ja len tak pomimo, ze hurikan ma baterku pod sedadlom a nie pod nohami(teda apson ten moj) a druha vec ze som este nevidela keewaya bez alarmu, takze si si isty ze tvoj skuter je keeway hurricane?dali napísal:to mas jasne ze cinan ..inak by asi slo to startovanie,,,keeway huricane

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
..... šak už podla zvuku musím počuť či točí motorom alebo nie a točí len samotný štartér.....napokon je z toho uple iná závada ako si pôvodne opisoval.... tak to pekne rozober opatrne ... nie že dačo postrácaš lebo máš dovozené tento rok.... možno že je nejak pototo len samotná volnobežka... ak točí ozubené kolo za varcom točí sa aj varec? alebo ten stojí ?ak stojí tak možno je v prdeli tisíchran na kluke ale to by zas ten scooter ani nejazdil....a okrem toho od volnobežky sa točenie prenáša na zadnú polremenicu ako je varec a odtial sa prenáša cez zadok varca ten plechový výlisok a ten je dotlačený na kluku cez valček čo je na klukovke nastrčený ....Alebo je tá volnobežka samostatne ...ja už si to moc dobre nepamätám ale v pietok idem rozobrať KIKIN tak budem v obraze...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- st. skútrista
to Vlado pokud bude strženej ten tisícihran na volnoběžce a klika v pořádku varci to vadid nebude a normálně pojede pokud bude strženej na klice tak sice také muže jet ale asi ne dlouho ale jinak máš pravdu pokud startér točí a píst běhá dá se to spolehlivě poznat sluchem proto když jsem se ho ptal jestli mu točí motorem říkal jsem blbá otázka ale je vidět že až tak blbá nebyla
-
- st. skútrista
samozřejme musi to točit klikou a teda i varcem skus nakopávačkou a dívej se přesně tak se to musí točit i tím startárem.Proboha když se netočí klika a tím pádem nechodí i píst není nejmenší duvod aby to startovalo.dali napísal:rozoberem to,,,no toci iba v zadu nic ine netocii,,,malo by tocit tu kluku?