Hadica na hlave GY6, načo slúži
Moderátor: Moderators
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Hadica na hlave GY6, načo slúži
Čaute, tak porucha na mojom skúte vyriešená, praskla mi hadica, čo ide z hlavy valcov, to tak strieľalo. Akurát neviem načo tam je. Ide do takého ventilu, ktorý je otváraný podtlakom zo sania. Z neho ide hadica do airboxu. Z neho potom ide hadička do víka hlavy. Čo to je, žeby odvetranie??? Na nete som na GY6 tú hadicu nevidel, iba tú vo víku hlavy (to by malo byť odvetranie).
podpis som si este nenastavil
- jean
- motorkár
Práve u mňa to bola streľba ako keď je uvoľnený výfuk. Cez zimu vymením hadice na celom skútri. Tie čínske sú hrozné. Žiadne prepletenie textilom, hrúbka steny v porovnaní s našimi polovičná. Nechcem vedieť, z čoho je tá na prednej brzde. Úplný dodo systém. Začínam veriť, že v číne je konštrukčnou časťou tých motorov bambus, na menej namáhané časti trstina 

- jean
- motorkár
Tak som zistil načo je tá druhá hadica. To je naozaj streľba od výfuku, ona vedie do ERG ventilu. U mňa sa hrali na pekný výfuk, tak ju nedali na koleno výfuku ale priamo na hlave má prírubu. Tú hadicu, čo som tam dal ja prepálilo jak papier. Asi to zapchám ako pedro, jeho to potom pustilo do otáčok.
zaujimave, že tu ju máš priechodnu. My so Scarpom ten nátrubok na hlave máme tiež ale je nepriechodnýjean napísal:Tak som zistil načo je tá druhá hadica. To je naozaj streľba od výfuku, ona vedie do ERG ventilu. U mňa sa hrali na pekný výfuk, tak ju nedali na koleno výfuku ale priamo na hlave má prírubu. Tú hadicu, čo som tam dal ja prepálilo jak papier. Asi to zapchám ako pedro, jeho to potom pustilo do otáčok.
- jean
- motorkár
Ale vy ste mali obdočku na kolene výfuku, odtiaľ vám to šlo na ten ERG chuj. Ja to mám priamo od hlavy. Zajtra to upchám. Akurát dúfam, že to nebude mať efekt ako na 250 jawke. Tam keď sa upchalo jedno koleno, tak motor sa dusil vo vlastnom dyme. Asi si urobím ešte jeden tlmič , to tu nemá na jednovalci nikto