VATA do vyfuku
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
VATA do vyfuku
Cem sa optat bo by som cel kupit novu vatu do vyfuku bo viem ze ta co tam je teraz uz je "zla" mno a mal som tam ece podtym voaku dratenku ako v kuchyni na hrnce, cem sa optat ci sa to da zohnat co to je , naco to je a ci tam mam radsej nechat tu co tam je alebo ako ?>> 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
...za toto vyjadrenie to asi od ostatnych schytam ale ja som cistil fuck na malaguti f 12 , scot bol uz s nim kupeny a po rozborke komplet dierky v koncovom tlmici zapchate,bolo to tam tak napalene ze som dierku po dierke poprevrtaval akumulatorkou,prebehol drotenym kartacom,napchal kus asi nobasilu a fukol naspat na scot,a odrazu necvengal,plechovy zvuk sa stratil,ale v podstate ta koncovka tlmi hluk....
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som to dal dole, a to ostalo z toho "tlmica" akoze taka trubka tiez plna dierok na tom bola ta dratenka a potom vata, trosku prehoreta tak ju radsej vymenim, som uz objednal zo scootlandu, ale sak hadam to bude dobe... mno a potom navrchu uz bol len obal tlmica ako kov. 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
tak ja to zas vidím tak že kuchár si tam napchá drátenky na riad, stavbár nobasil a sklennú vatu tam dá len ten kto je scootrista a kúpi si tam to čo tam trebaunci napísal:Nobasil :gt1: to by ma v zivote nenapadlo

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
VLADY - aky je rozdiel medzi nobasilom a sklennou vatou?(ak nevies, skus tu http://www.nobasil.sk/). 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Myslím že je nejaký rozdiel v matroši..teda nie že by to bol až taký velký rozdiel ale sklenná vata mi pripadá ako keby bola robená z nejakého roztaveného skla priamo ako keď sa robí sklo zo sklenných črepov a nobasil je minerálne vlákno z roztaveného nejakého iného matrošu asi... a okrem toho sklenná vata čo si pamätám viacej pichá ak sa chytá holími rukami a je taká mäkšia a nobasil mi pripadá viacej zlisovaný....Ale je pravda že sklennú vatu som mal v ruke asi naposledy pred cca 20 rokmi na vojne a nobasil asi pred 4 rokmi u kamoša pri zateplovaní podkrovia.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a na ukoncenie...do vyfuku ide keramicka vata nie mineralna...ale mate to jedno....
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov