Vypadky motora, Vmax 20/10 km/h

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
mao

Vypadky motora, Vmax 20/10 km/h

#1 Príspevok od užívateľa mao » Po Sep 10, 2007 11:39 pm

caute, mam dalsi problem. normalne som dneska chodil, spravil som zo 5km a potom som zastavil. potom som nakopol, na volnobehu normalne sam proste zrychloval, ked som ho dal dole a cuval nohami dozadu tak proste skuter sa tahal sam dopredu az som mal trosilinku problemy ho nahami odcuvat, potom so ho teda rozbehol a na 20km/h proste prestal ist a ked som drzal plyn tak po urcitom case ako som ho drzal tak normalne zhasol motor a ten proces spomalovania bol doprevadzany takym trosku dunivym skapinajucim zvukom (mam inak stage6 pro vyfuk).
A potom som zas nastartoval a uz isiel iba 10km/h a zase takisto potom zhasol ked som drzal plyn. ked som ale na tych 20 alebo 10-tich km/h pustil plyn tak isiel sam touto rychlostou ale viac uz proste nie.
Potom som mu dal hodinu prestavku, nastartoval dal som kratku jazdu a islo to fajn, potom som ale vypol, zase nastartoval tak po 3min a uz zase ten scenar s tou Vmax 20 a potom 10 uplne presne ako som opisal hore.
Btw na stojane ked mu davam tak ide normalne, pekne az vysoko (otacky), iba sem tam ma problem.
Pre ilustraciu problemu pred tym ako sa stalo dneska toto - http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=2730 .
Kamarat mi na to povedal ze mozem mat zasranu trysku v karbe ale to sa mi moc nezda.
Co to moze byt chalani prosim Vas? Diki! :oops:

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Sep 11, 2007 5:19 am

ak je v zaruke, tak ho zober do servisu, nech sa tam trapia a opravuju

Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Sep 11, 2007 10:23 am

nie je to trebars prilis bohata (alebo chudobna, ktovie) zmes? kontroloval si farbu sviecky? aka je?
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 11, 2007 11:56 am

tiez by som to videl na zmes...(a to ze ide sam tak mas zle nastaveny volnobeh...musis ho stelovat na teplom motore...uber z volnobeznych otacok)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa unci » Ut Sep 11, 2007 4:03 pm

ja som mal taky problem ked som mal bordel v karburatore. Ked som mu odrazu pridal tak zapchalo trysku a koniec. Ked ides viac ako 20 ta nie je problém?
podpis som si este nenastavil

mao

#6 Príspevok od užívateľa mao » Ut Sep 11, 2007 7:06 pm

unci napísal:ja som mal taky problem ked som mal bordel v karburatore. Ked som mu odrazu pridal tak zapchalo trysku a koniec. Ked ides viac ako 20 ta nie je problém?
ja sa na viacej ako 20 ani nedostanem. a ked to skusim znova tak sa dostanem iba na 15, a potom ked to skusim tak iba na 10 a nakoniec uz proste uplne slabo, ak akokeby skoro vobec nechel ist.

unci
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa unci » Ut Sep 11, 2007 7:32 pm

fu sakra co to môze byt :( neroobil si nic so scootom ako si ho dal odblkovat. A ako sa to zacalo prejavovat, kedy prestal ist?

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Sep 11, 2007 8:34 pm

opytam sa este raz: mao, aku farbu sviecky mas?
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

martinpn

#9 Príspevok od užívateľa martinpn » St Sep 12, 2007 8:04 am

alebo sa ti stalo co mne poloremenica sa mi zarezala do kluky znicila mi tisichran a j.. mi to aj volnobeku bo mi na nej strhalo tisichran cize musim vymenit kluku variator volnobezku poloremenicu
tak sa modli nech to nemas

mao

#10 Príspevok od užívateľa mao » St Sep 12, 2007 8:39 am

martinpn napísal:alebo sa ti stalo co mne poloremenica sa mi zarezala do kluky znicila mi tisichran a j.. mi to aj volnobeku bo mi na nej strhalo tisichran cize musim vymenit kluku variator volnobezku poloremenicu
tak sa modli nech to nemas
fuu, tak to je hardcore, ale to hadam nemam.

TO UNCI: ja som s nim absolutne nic nerobil, proste skuter isiel napocudovanie uplne super (nevynechaval), potom som ho proste vypol, za tri minutky zase nakopol a uz to zacalo...

TO The BANDIT: sorry, sorry, musim ju uz kuknut.

ZATIAL PROSIM UZ ZIADNE PRISPEVKY KYM NEBUDE FARBA SVIECKY. caute

martinpn

#11 Príspevok od užívateľa martinpn » St Sep 12, 2007 12:38 pm

ja som skuter kupil prisiel nanom domov vsetko slapalo ako hodinkynakopol a uz to bolo dosrane

gogo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa gogo » St Sep 12, 2007 3:06 pm

no mne sa tot oiste stalo lenže mam LC a mam open filter takže mne sa do filtra dostala voda a robilo to presne ako si to opisal

mao

#13 Príspevok od užívateľa mao » St Sep 12, 2007 3:22 pm

gogo napísal:no mne sa tot oiste stalo lenže mam LC a mam open filter takže mne sa do filtra dostala voda a robilo to presne ako si to opisal
no... servisak mi vravel ze ked tam dal ten vyfuk a vacsiu trysku tak ze mu to vobec nechcelo ist, tak ze musel trosku pustit viac vzduchu, cize nieco spravil so vzduchovym filtrom.. mozno tam bude zrada. diki moc Gogo :wink:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 3:31 pm

mas to asi uchlastane. bud mas velku trysku alebo malo vzduchu ti tam ide. skus odpojit airbox/zvacsit v nom diery a skus to na stojane asi tak minutu povytacat trocha ci sa to nezlepsi

geetee

#15 Príspevok od užívateľa geetee » St Sep 12, 2007 4:15 pm

ale on nevie ci ma dobru trisku, proste lenivy vybrat sviecku, hop sa do toho, ne ze si uz zadrel!!! ani to nenakopavaj kym nekuknes sviecku!!!!

mao

#16 Príspevok od užívateľa mao » St Sep 12, 2007 4:33 pm

geetee napísal:ale on nevie ci ma dobru trisku, proste lenivy vybrat sviecku, hop sa do toho, ne ze si uz zadrel!!! ani to nenakopavaj kym nekuknes sviecku!!!!
jasne jasne GT, uz sa dneska fackujem cely den ze som ju este nekukol. dneska bude aj jej slavnsotne foto hadam:D diki chalani, fakt, cau

mao

ZAZRAK SA STAL

#17 Príspevok od užívateľa mao » Pi Sep 14, 2007 11:42 am

no takto. uz to zase beha 60, ze kamos na to dal aj 65, waaw :D
ale k veci, stal sa tam asi taky maly zazrak, hladali sme tu trysku aj sviecku. Bol so mnou jeden chalan co sa vrtal zamladi nonstop v pionieroch, babetach potom jeden automechanik co jazdil cross, sam mal skuter a NIKTO NEVEDEL DO PRD.... NAJST TU SVIECKU. Takisto nikto nevedel najst ani hlavnu trysku - kukali sme karburator, jednu taku dlhu ihlicu/trysku sme vybrali, prefukli dali naspat, dali scoot dokopy a povedal som ze to dam do servisu proste a hotovo. Potom len tak z prdele nakopnem a uuplne v pohode to teraz chodi, Vmax 62-3 a ked zrychlujem tak uz ani nevynechava.
NECHAPEM :oops: Asi sme tu vsetci v Martine dutyyy :roll:

unci
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa unci » Pi Sep 14, 2007 12:06 pm

mal si bordel v carb. alebo pripchata tryska :D a teraz pohde ako pred tym?

Bobo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
Skúter: BMW R 1200 RT

Re: ZAZRAK SA STAL

#19 Príspevok od užívateľa Bobo » Pi Sep 14, 2007 12:39 pm

mao napísal: ...hladali sme tu trysku aj sviecku. Bol so mnou jeden chalan co sa vrtal zamladi nonstop v pionieroch, babetach potom jeden automechanik co jazdil cross, sam mal skuter a NIKTO NEVEDEL DO PRD.... NAJST TU SVIECKU. ...
No z toho je jasne vidno, že odborník vždy pomôže ..... :gt2:
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"