montaz sekundarneho prevodu
Moderátor: Moderators
montaz sekundarneho prevodu
tak dnes som cely den montoval sekundarny prevod a vysledok: asi j.. vzadu blok a nervy v koncoch. Az po troch hodinach som zistil ze to ozubene koliecko co je v strede nesedi na os kolesa alebo ked sadne ide kryvo. uz neviem ci som debil ja alebo vyrobca a este nakolko to je zo sa pochybujem ze sa daju reklamovat. prosim tych ktory uz montovali prevody nech nieco napisu v com je chyba
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jak nesedí.... jak krivo???? aby sme sa pochopili myslíš prevod vzadu ...? ak áno tak čo nesedí oska na ktorej je medzikolo čo je vložené medzi vstupným hriadelom čo ide od spojky a výstupným čo ide oska na koleso..ak áno tak máš asi chybu v tom že máš to koleso väčšie asi z iného prevodu teda... alebo z prevodovky ktorá mala iný prevodový pomer....iné ma nenapadlo...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
co mu chceš na nej robiť sekundarny prevod? :gt1:
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=2549
podpis som si este nenastavil
- unci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
- Kontaktovať užívateľa:
JJ pozri si ten link co ti napisal186kAr32 napísal:unci > aky rocnik mas tej kawasaki kx 125? mozes poslat foto??? dik

- VLADY
- spammer
niektoré z tých dvoch kolies je väčšie ...nemôže mať plytšie drážky !!! asi som sa ešte nespýtal ale taká zostava ako je naobrázku to predtým normálne chodilo alebo je to skladačka???? lebo asi áno podla mňa..... stačí že je na niektorom o jeden zub viacej a už je aj väčší priemer a potom to nesedí.... to da nedá nalisovať ani nabiť kladivom to musí dadnúť a ešte ej nejaká desatinka musí byť vôla.....

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
do oktobra mas casripper napísal:oco to dnes zaniesol do firmi nalisovat ci co tak to hadam bude dobre ale zas tyzden v riti. diky za odpovede mozete premazat

ked som premeral priemer toho vacsieho ozubenia tak je to to isteVLADY napísal:niektoré z tých dvoch kolies je väčšie ...nemôže mať plytšie drážky !!! asi som sa ešte nespýtal ale taká zostava ako je naobrázku to predtým normálne chodilo alebo je to skladačka???? lebo asi áno podla mňa..... stačí že je na niektorom o jeden zub viacej a už je aj väčší priemer a potom to nesedí.... to da nedá nalisovať ani nabiť kladivom to musí dadnúť a ešte ej nejaká desatinka musí byť vôla.....
- VLADY
- spammer
Furt nie som v obraze ale nevadí...je som si vždy myslel že ak dám jedno koliesko väčšie tak to druhé čo do neho zaberá musí byť automaticky menšie ... aby sa tam zmestili pri tej istej vzdialenosti osiek .... Ale čo už ....
A tak isto som si myslel že ak sa mení sekundárny prevod tak sa mení medzikolo a plus niektoré čo je buď na vstupnej alebo výstupnej oske...podla toho ktoré to medzikolo je iné....A z toho čo si napísal vyplíva že si menil asi kolo na výstupnom hriadeli keď Ti k nemu nepasuje protikus.... 

- VLADY
- spammer
Porozmýšlať je ťažko...... ja Ti teda napíšem že je to prevod ktorý mení vysoké otáčky od remeňa alebo teda od spojky na nízke otáčky ktorými sa točí koleso. pretože pri max otáčkach motora krtorý točí dajme tomu 8000 a na prevode samotného variátora sa ešte zvýšia neviem teraz presne kolko dajme tomu že 3krát pri max prevodovom pomere tak spojka sa bude točiť 24000ot a to by sa zadné koleso tak rýchlo točiť nemohlo.... A tak isto čím sa viac zmenšia otáčky tak sa tým viac zväčší sila alebo teda krútiaci moment . Ale viac By Ti asi popísali študovanejší ludia.ak som sa dakde sekol prosím opravte ma.