70ccm sport KIT DR RACING

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Eriktronik

70ccm sport KIT DR RACING

#1 Príspevok od užívateľa Eriktronik » St Nov 21, 2007 10:41 pm

Prosím vás o radu, kúpil som si a namontoval sport 2T KIT DR Racing 70ccm, stál cca 80 eur, v manuále ktorý je podrobný nestojí nic o tom, ze treba menit trysku alebo miesat benzín. Ten nový piest má 2 krúzky, prvý je nejak povrchovo upravený asi je tvrdsí,je strieborný, druhý biely. Pozná niekto z vás tento KIT, a je to vobec mozné ze tam písu z prekladu nem. po ontázi nastavit bohatsiu zmes na karburátore, doladit lanko na olej.cerpadle, zabeh 300km, vymenit sviecku za sportovú, je tam aj typ sviecky. :roll: ...Nic o odstaveni cerpadla,atd. Riadit sa tým, alebo miesat rucne...Kit je pre CPI Oliver, Hussar...Vopred dík za odpoved. :oops:

iwinko1

#2 Príspevok od užívateľa iwinko1 » St Nov 21, 2007 10:47 pm

no trysku musis jednoznacne vymenit, preco je druhy biely to je tajomstvo tak to som nevidel este :D sviecka nevi aka je ta sportova, hmm, daj olej do nadobky a snad aj kedy primiesas do benzinu sa nist vazne nestane, a zabeh jasnacka, ja mam valec novy ale troska som ho zabehol a jazdim stale na tom aj tedka :D

Užívateľov profilový obrázok
ArMoR
v podmienke
Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa ArMoR » Ne Nov 25, 2007 1:24 am

buď pretryskovať, alebo kúpiť vetší, ale odporúčam ti kúpiť aj nejaký ladený výfuk ... keď máš sériu tak určite meniť, prída ti vela sily :)
podpis som si este nenastavil

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"