Nadstavenie ventilov

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Skúter: neuvedený

#26 Príspevok od užívateľa jean » Po Jan 07, 2008 1:23 pm

Aj ja mám predpis po 1000, v serviske je naznačené po 3000 a výrobca v manuály na nete predpisuje 4000 :) a mením po 2000...
podpis som si este nenastavil

rybko11

#27 Príspevok od užívateľa rybko11 » Po Jan 07, 2008 1:29 pm

ako verim ze sa to dere rychlo....ale musite uznat, ze 10 000Km to je strasne malo....ja ked mi to vydrzi tych 30 000km budem spokojny....vzdy ten motor necham najprv zohriat....aspon kym nevypne sitic a az potom idem.....a taka otazka, mazu sa tie rozvody sami niako??ked to tam je bez lozisiek??lebo momentalne mam cely motor odokryty kvoli prasknutemu plastu.....ci to mam aj niako premazat....ale pocitam, ze sa to asi niako maze samo, lebo je tam nad tym to odvetranie....a tade mi dost casto vyhodi olej......

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Jan 07, 2008 1:37 pm

po spravnosti by tam malo byt tlakove mazanie ale mas tam mazanie rozstrekon...keby ti to nemazalo a slo na sucho tak by sa ti motor rozpadol po par minutach
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

rybko11

#29 Príspevok od užívateľa rybko11 » Po Jan 07, 2008 1:49 pm

ok tak to nebudem ani otvarat......a budem hadam aj castejsie vymienat olej......a mam este zase jednu otazku.....ked som bol na prvej servisnej....vymenili mi olej...zaratali mi 1L, v servisnej knizke mam tiez napisane ze objem oleja do motora je 0,9L..... ale ked som si to vymenil sam.....tak mi vytiekol len niaky 0,5L a to tam aj naspet vliezlo... odzubavaju?? alebo mi to nevytieklo cele??

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#30 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Jan 07, 2008 3:12 pm

ono jedna věc je také co je napsáno v rigoš manuálu výrobce a druhá co je napsáno v tom super českém návodu a co napadlo tam překladatele napsat zrovna ted u nás bylo jak chlap koupil ponorné čerpadlo kde bylo v origošu psáno zákaz čerpáni agresivních kapalin o z ten vul tam napsal že nesmí bejt ponořeno ve vodě takže když náhodou ale nesetkal jsem se s tím tam nějakej blbec přeloží měnit po 1000 km tak nemusíš hned tvrdit všechny číny musí měnit po 1000 km.Navíc netvrdím ale i ta zetka má možná psané prohlídky po 3000 tisících a ne každej tisíc

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#31 Príspevok od užívateľa jean » Po Jan 07, 2008 7:03 pm

Rybko a čo ti mali narátať pol litra a zvyšok vyliať? Keď skúter nakloníš, tak vytečie tak 8deci
podpis som si este nenastavil

rybko11

#32 Príspevok od užívateľa rybko11 » St Jún 25, 2008 12:02 pm

Caute chalani, nevedel by mi niekdo napisat niaky prilblizny navod na nadstavenie ventilov.....
som to tu aj hladal, ale nikde som to nenasiel :(
diky

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#33 Príspevok od užívateľa skaza » St Jún 25, 2008 5:48 pm

alcatelko napísal:u niektorych cinanov ked dlho stoja sa stava take ze kym nedas doplna nadrz tak sa neodlepi podtlak ventil...vytiahni hadicku privodu benzinu z karbu a skus pretocit motor ci z nej bude tiect palivo...ak bude tak skus pri startovani zapchat privod vzduchu do airboxu a startovat az kym nezacne "kuckat" potom vyberies a zas startujes pod plynom...obcas pomaha
alci ma pravdu aj keewaye to robia kamosovy nesiel nastartovat tak som to musel tak spravit

rybko11

#34 Príspevok od užívateľa rybko11 » Ut Júl 01, 2008 1:54 pm

Tak chalani, takze uz som si secko pozistoval, a uz viem ako to nastavit, ale mam len jednu otazku, neviete mi niekdo poradit na akú hodnotu mám nastaviť sací a výfukový ventil, lebo na nete som nasiel ku mojmu kymcu agility 50 dve hodnoty a jedna je 0,1 a druha 0,05 (neni to ze jeden je saci a druhy vyfukovy, lebo oba maju byt rovnako....). Tak neviem......V servise som sa bol uz na to pytat, a povedali mi, ze to mi oni nemozu povedat, ze si to tam mam dat spravit :-)

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#35 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Ut Júl 01, 2008 2:19 pm

Menej ako 0,10 by som určite nedával. Radšej nech ventil klepe, ako by sa mal podpáliť.
Tak už zasa nič.

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"