aprilia rally 50 AC
Moderátor: Moderators
- miro2100
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Nov 16, 2007 11:52 pm
- Skúter: neuvedený
aprilia rally 50 AC
Zdravim cele forum,som tu novy a poprosil by som vas o vase nazory,mam tento uvedeny skuter asi 3 roky ,kupil som ho od ruky..Kolko ma km to neviem,mozno aj petoceny tachometer,dovoz z Talianska.Tolko nejake informacie a teraz k problemu.Po zahriati dymi z vyfuku,niekolko motorky som uz mal predtym ,takze si myslim ,ze je uz vybehany valec,kruzky,ale dal by som uz cely novy kit 70 ale nechcel by som menit klukovku.Teraz tam mam asi original valec 50 a pojde tak 80km/h.Mozno este pozriem na remen a variator ,ale variator by som tiez nechcel menit ,pripadne len remen a spominany kit 70.Mozte mi poradit aky kit??Dik
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tá životnosť býva podobná či kluka alebo valec takže ak je vyhonený a netesný tak si nemysli že kluka bude OK a ešte k tomu aby držala aj na väčšom a silnejšom valci..... keď to rozobereš tak uvidíš či je volná ale istotne bude . A kvôli starej kluke keď Ti prdne po pár mesiacoch znova robiť motor .....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- miro2100
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Nov 16, 2007 11:52 pm
- Skúter: neuvedený
Radite mi kupit kit Malossi ,mal som vo vyhlade kit Stage nicasil ,ale teraz neviem ktory mam kupit.Viem .ze co sa tyka zivotnosti ,tak lepsia je liatina.A myslym ze to vykonovo az tak nepocitim-takze radite liatinu,potom kluku a staci karburator pretryskovat alebo vymenit za nelaku 17,5.Neviem aky tam mam teraz ,ale asi seriovy a ten je slaby na kit 70?Dik za nazory
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no staci liatina
ja kupujem tiez sice menim setko aj ked to bolo v tuningu ale uz opotrebovane
mam 17.5
a kupujem tiez liatinu Mallosi ja berem tiez
( hlinikovy s nicasilom je zbytocny podla mna ) a kluku urcite novu
nejaku RMS ako ja ( hebo su zbytocne predrazene ) a ece pretryskujes karbik ..a ece to spravne naladit
a mash to
trosku roboty
ked sa chce a su penezi
tak to ide

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750