Honda ZX Dio 50ccm

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
pišta

Honda ZX Dio 50ccm

#1 Príspevok od užívateľa pišta » Po Feb 11, 2008 8:38 pm

Kúpil som pre manželku jazdeného skútra asi mesiac aj išiel ale potom začal samovolne pri jazde pridávať plyn až na maximum skúšal som najprv trysky ,nepomáhalo,rozobral som karburátor,vyčistil,ani to.A keď vychladol motor nejde ani nakopnúť,len keď vstreknem troch benzínu do nasávacie hrdla karburátora,popritom podtlakové čerpadielko benzín tlačí mame tu v meste akože "opravára" a ten najprv povedal že trysky a potom že karburátor je vadný ale nejak okolo toho špekuloval ,ja nie som nejaký expert za mojích mladých časov Jawa Pionier bol hit ten som opravil aj na krajnici ale toto je niečo iné,mimochodom karburátor je zn: "Keihin".Prosím o radu čo s tým.Ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Feb 11, 2008 9:07 pm

sytic mas AKY_ ? automaticky alebo manual? nezasekava sa lanko (plynu) alebo nieco podobne? :oops: :roll: :? no bude to nieco s tym ( podla mna ) ze ked pridava cize sa zvysuju otacky tak je to jedine tym ze tam ide viac zmesi ... tryska bude stale 80ka *napr. aj ked bude valec horuci alebo studeny cize to nie.. s tym to nic nema.. mozno nieco s lankom inak nefim :oops: :? :wink:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

pandora

#3 Príspevok od užívateľa pandora » Po Feb 11, 2008 9:09 pm

Asi nevracia plyn.Prečistiť lanko a spružinku pri ihle.

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Feb 11, 2008 9:19 pm

urcite lanko hej aj supatko v karbe... :roll: :!: :wink:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

martinpn

#5 Príspevok od užívateľa martinpn » Po Feb 11, 2008 9:32 pm

supatko v karbe tiez horsie to je stym startovanim za studena vyskusaj vymenit sviecku

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Feb 11, 2008 9:34 pm

to ho hadam napadlo... :D:) to je ako prve kukat sviecku a karb. bez toho ze pise na forum.. ked opravoval nejake tie pincliky tak uz vie urcite :)

martinpn

#7 Príspevok od užívateľa martinpn » Po Feb 11, 2008 10:01 pm

hmm to je pravda za studena to nechytalo ani men poriadne dlho som to nakopaval a bolo to v zmesy dlho mi trvalo kym mi za studena natiakol benzin do valca aby ho odpalilo

Plasma
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 1:12 am

#8 Príspevok od užívateľa Plasma » Ut Feb 12, 2008 10:38 am

Skontroluj si to podtlakove čerpadlo benzínu ak ho odpojíš od karbecu ked je motor vypnutý teče z neho benzín?Ak ano tak to je chyba.Ešte poprípadne ak naštartuješ na mieste nechytá hned vysoké otáčky?

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Feb 12, 2008 11:52 am

ide tak ze ked streknes benzin chvilku ide ale postupne sa vytoci? a ked spali vstreknuty benzin chcipne? ak ano tak niekde saje falosny vzduch...moze byt gufero v prdeli...rovnaky problem mam so starym puchom :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

martinpn

#10 Príspevok od užívateľa martinpn » Ut Feb 12, 2008 6:10 pm

no podtlak je svina a neprajem ti menit gufera rozoberat cely skuter ja som tor obil menil som kluku a to je v podstate to iste

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"