"Odpad" v nadrzi

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
skmurphy
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Feb 05, 2008 9:36 pm

"Odpad" v nadrzi

#1 Príspevok od užívateľa skmurphy » Ut Feb 12, 2008 9:30 pm

no zdoverim sa vam s mojim problemom.. no nakolko mi nesiel palivomer tak som sa rozhodol ho pozret co s nim je a bol som dost prekvapeni ako som ho vyberal tak sa ulomila taka jedna umelinka ma to cca 2mm a teraz mi to plave v nadrzi este som to radsej nestartol ze nech to nezhltne hold cina je cina.. a pytam sa mam to hardcore vycistit ? ze vylejem benzin skuter otocim alebo len polozim a vytiahnem to ak to tam este je ?ze vraj tam je podtlakovy ventil ktory by to nemal pustit a je tam este aj neaky filter pod nadrzou ? mam cinana tajfuna..

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Feb 12, 2008 9:38 pm

v nadrzi by na vypusti mala byt mikro sietka...inac sa da urobit aj to ze povolis pasku co drzi podtlakovy ventil (ak ho mas externy tak vyvod z nadrze) a da sa to vytiahnut (bacha pred tym vyprazdni nadrz)...ziskas vecsinou 13mm otvor a mozes jednoducho nadrz preplachnut...potom to jednoducho zalozis nazad a dotiahnes pasku
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ut Feb 12, 2008 9:38 pm

neviem ako ty, ale ja mám ten podtlakový ventil prichytený eskapáskou, takže normálne povoliť, dať si niečo pod to a vypustiť benzín, vyšpricovať nádrž a nechať uschnúť.
podpis som si este nenastavil

skmurphy
v podmienke

#4 Príspevok od užívateľa skmurphy » So Feb 16, 2008 5:53 pm

no tak som dal ten ventil dole mal som to na maticu..takze v pohode len heh je dost mozne ze mi moze nadrz z vnutra skorodovat ? som sa cudoval jak kkt ze to nie je mozne.. ale ten ventil je fajn on by ziaden bordel nepustil..len este to dat do kopy a kupim plavak alebo jazdit bez plavaku..

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa peter1029 » So Feb 16, 2008 7:28 pm

ako skorodovať nádrž, však ja mám z plastu (alebo tekého nejakého svinstva), čo ty máš plechovú?
podpis som si este nenastavil

skmurphy
v podmienke

#6 Príspevok od užívateľa skmurphy » Ne Feb 17, 2008 3:20 pm

peter1029 napísal:ako skorodovať nádrž, však ja mám z plastu (alebo tekého nejakého svinstva), čo ty máš plechovú?
no jo plechovu..vyplachol som ju.. neaka hrdza sa vyplavila ale moc ne a ventil bol cely od hrdze no cinan je cinan..

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"