lak na výfuk

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
PHILIP

lak na výfuk

#1 Príspevok od užívateľa PHILIP » Po Feb 18, 2008 12:23 am

Ahojte scootristi, Sa mi stala taká vec že som založil nový výfuk a hned som to šiel vyskúšat, No a vonku samá mláka a špina, ked som prišiel do Stajne tak pozerám že ako som si ten výfuk pekne zaje..., no tak som zobral handričku že to utriem a vtedy ma skoro j....!!! Tá špina sa nanho prilepila! Ten lak sa asi potrebuje vypálit. No tak som zobral ten najjemnejší vodny šmirgel a krásne som to vybrúsil,skoro ako zrkadlo.Lenže už to nemá takú peknú hnedkastú farbu a o To mi tu vlastne ide, poradte mi čím to natriet aby to bolo také pekné do hneda lebo tá vybrúsená ocel nie je velmi pekná. Dík.

Užívateľov profilový obrázok
ArMoR
v podmienke
Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa ArMoR » Po Feb 18, 2008 2:31 am

chromovou farbou za 790Sk ... čudoval som sa jak sa to podobá chrómu :) a vydrží ti to ...
podpis som si este nenastavil

iwinko1

#3 Príspevok od užívateľa iwinko1 » St Feb 20, 2008 4:04 pm

pochybujem ze to tam vydrzi :D bude to drzat len ked to bude staat v garazi, a na tu farbu treba este ciri lak

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa theruck » St Feb 20, 2008 4:07 pm

priehladnym sprejom na vyfuky ale ajtak sa ti to vzdy zalepi ta spina na to to je kruta realita... potom jedine kupit chromovy vyfuk

PHILIP

#5 Príspevok od užívateľa PHILIP » Št Feb 21, 2008 9:28 pm

No už som to spravil. Striekol som to tou čiernou farbou na pece. Nie je to také pekné ako by som chcel ale dá sa to. škoda že nemám foták.

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Feb 21, 2008 11:04 pm

ja som dal na to vypalovaciou striebrenku do 800C tusim a bolo :) celkom v pohode pre mna staci :) lepsie ako predtym :D

Obrázok
Obrázok
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

ArMoR
v podmienke
Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa ArMoR » Pi Feb 22, 2008 12:04 am

iwinko1 napísal:pochybujem ze to tam vydrzi :D bude to drzat len ked to bude staat v garazi, a na tu farbu treba este ciri lak
drží to ... a to nelen hocijako ... od chromu má daleko ale krásne leskne ... Len treba sním šupnúť do rúry na hodinu pri 160 stupňoch keď sa sa 3. vrstva vysuší.
podpis som si este nenastavil

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"