Jednak duplicitna tema a btw nabuduce skus presnejsi nazov pomaha to pre orientaciu
Problem s motorom Speedfight 50
Moderátor: Moderators
-
Hakim
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: Št Feb 08, 2007 3:41 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Problem s motorom Speedfight 50
caute prosimvas namontoval som si na seriu speeeda 50 vyfuk tecnigas next a ked trosku pobeham s nim a dakedy aj na plny, tak potom ked sa chcem znovu rozbehnut, tak otacky idu velmi pomaly hore, teda ani nechcu ist vyssie poradte prosim...a nahodou tam nema ist vacsia tryska? a este ci ma tecnigas next nejake obmedzenie..dik
Jednak duplicitna tema a btw nabuduce skus presnejsi nazov pomaha to pre orientaciu
Scarp
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
samozrejme ze aj tryska ma ist...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
Hakim
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: Št Feb 08, 2007 3:41 pm
- Kontaktovať užívateľa:
...
sorry chalani hladam tu uz asi 25 min daoc s vymenu ale nemozem to najst...dakujem vam moc a neviete aky zavit ma ta tryska a kolkatka je v seri speed2 50 LC a asi o kolko vacsiu????dakujem
-
tottito
Re: ...
no najpr si pozri aky mas karbec..od toho totiz zavisi aku trysku...ak mas dellorto tak nie je problem, ak gurtner tak vela stastia pri zhanani origo trysky...velkost tak cca o 5 vacsiu ako je povodnaHakim napísal:sorry chalani hladam tu uz asi 25 min daoc s vymenu ale nemozem to najst...dakujem vam moc a neviete aky zavit ma ta tryska a kolkatka je v seri speed2 50 LC a asi o kolko vacsiu????dakujem
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Gurtner má trysku zo 6kou závitom ak sa nemýlim akurát treba z nej dať dole ten rozšírený koniec... vo vrtačke to je raz dva a ani to nieje poznať ak si šikovný. Dám radu ako na to ,obtočiť závit drôtikompriemeru cca 0,6mm aby sa v sklučovadle nepoškodil závit a potom zapnúť vrtačku a najprv to dať dole nahrubo ja som to robil kombinačkami tou zubatou oválnou časťou čo je v predu a potom jemne pilníkom doladiť na priemer cca 5,9 aby tam nebolo vidieť žiadny zbytok závitu a je to ako origoš od sústružníka.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
geetee
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak mu to ide ale po zohriati (prehriati motora) nechce ist do otacok by som povedal ze je to tryskou...ak to robi pravidelne nepravidelne tak valceky...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
geetee
nepisal ze po zohriati, a chiba bude asi inde, ja som sa trisky a karb nedotkol 7 rokov a najmensi problem nebol, a vseliake veci som mal na motore pomontovanealcatelko napísal:ak mu to ide ale po zohriati (prehriati motora) nechce ist do otacok by som povedal ze je to tryskou...ak to robi pravidelne nepravidelne tak valceky...
- KptWinters
- chodec

- Dátum registrácie: Po Máj 14, 2007 8:31 pm
- KptWinters
- chodec

- KptWinters
- chodec

Takze aby bolo jasne. Pisal som jednu z moznych pricin. Hakim pise ze ked "trochu pobeha" to znamena ze sa motor zohreje a je mozne ze sviecka pri zohriati nedava taku iskru ako by mala moze byt zakarbonovana. Ja som mal ten problem a takto som ho jednoducho vyriesil. Nabuduce citaj pozorne. Chcel som len poradit na rozdiel od tvojej provokacie. Jeho problem moze ale nemusí suvisiet s vyfukom.
- KptWinters
- chodec

- KptWinters
- chodec