Ale podstata je v tom ze ked potrebujem z niecim pomoc (nie len ja) tak namiesto toho ako by sa to dalo je tu 100 dovodou preco to nerobyt.Ja chapem ze filter a triska mi budu bez laufu na...ehm ehm.Proste som len xel vediet ci to co som chcel...tato tema sa meni na megaspam.Prosim premazat.Diiiiik.
zo 125 na 150
Moderátor: Moderators
- ADo_xXx
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
Nemylim...chodim na dopravu a tak by som o tom mal daco vediet
Ale podstata je v tom ze ked potrebujem z niecim pomoc (nie len ja) tak namiesto toho ako by sa to dalo je tu 100 dovodou preco to nerobyt.Ja chapem ze filter a triska mi budu bez laufu na...ehm ehm.Proste som len xel vediet ci to co som chcel...tato tema sa meni na megaspam.Prosim premazat.Diiiiik.
podpis som si este nenastavil
- jean
- motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Ado 2x som ti písal čo máš spraviť a ty stále meleš svoje. Bez zmeny časovania rozvodov na tom motore laufom ani saním výkon vo vysokých otáčkach nezväčšíš (no troška to pomáha, ale je to vykúpené o 0,5l väčšou spotrebou). Jediné, čo môžeš urobiť lacno bez výrazného zásahu do motora je odstavenie EGR ventilu.
v DE sa dá kúpiť ostrá vačka za cca 4000. Ja ju hodlám kúpiť, tak ak to pojde lepšie, dám vedieť.
v DE sa dá kúpiť ostrá vačka za cca 4000. Ja ju hodlám kúpiť, tak ak to pojde lepšie, dám vedieť.
podpis som si este nenastavil