MALA RYCHLOST PORADTE
Moderátor: Moderators
MALA RYCHLOST PORADTE
brat ma stvorkolku so skutrovim motorom,len nevie maka znacka je toho motora,len viem ze to je licencia honda....a mam takkyto problem,ked prida na plne tak ten motor tak seka ako keby mal nejaky obmedzovac....a chcel by som to nejak odstranit,neviete nahodou kde davaju najcastejsie tie obmedzovace....??? vdaka
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Re: MALA RYCHLOST PORADTE
Najčastejšie v Číne :gt1: :gt2:duri23 napísal:...,neviete nahodou kde davaju najcastejsie tie obmedzovace....??? vdaka
Ale vážne - pokiaľ to na plné otáčky akoby seká, tak asi zasahuje elektronický obmedzovač otáčok v zapaľovaní. Ale keď nevieš ani čo je to za značku, to je každá rada drahá. Ako ti má niekto poradiť, keď vieš iba že to je štvorkolka a motor licencia Honda. A ani nenapíšeš objem. To sa veru rady asi ťažko dočkáš.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
PO 1 popíš to viac
PO 2 že to ma licenciu honda je PORIADNA KRAVINA !! To si pamätaj, je to všetko čína !
PO 3 môže byť studený tak ako píše kolega alebo máš upchatý filter trysku , proste ti tam asi nejde vzduchu toľko resp. môže ísť až príliž
A POPÍŠ presnejšie problém kedy to začalo robiť ? to len tak ??
Uvažujem už nad tým čo chcete, keď tu ani neviete poriadne popísať problém... 
PO 2 že to ma licenciu honda je PORIADNA KRAVINA !! To si pamätaj, je to všetko čína !
PO 3 môže byť studený tak ako píše kolega alebo máš upchatý filter trysku , proste ti tam asi nejde vzduchu toľko resp. môže ísť až príliž
A POPÍŠ presnejšie problém kedy to začalo robiť ? to len tak ??

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- pallo537
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jún 06, 2007 10:07 am
- Skúter: malaguti f15 gilera DNA
- Kontaktovať užívateľa:
ahoj chlapi, mam na taky problem ,asi kazdy 3 člen na tomto fore povie že mu scoot ide pomaly a mne to ide naozaj nejak pomaly 62km/h Mam malaguti f15 r98 ,ktomu leo vince TT, malossi multivar,hebo predlženy kevler remeň,skratka ten zakladny setup. a rychlost sa my zdviha tak o 5 km. poradi niekto?
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ten predlzeny remen ti je uplne nanic si myslimpallo537 napísal:ahoj chlapi, mam na taky problem ,asi kazdy 3 člen na tomto fore povie že mu scoot ide pomaly a mne to ide naozaj nejak pomaly 62km/h Mam malaguti f15 r98 ,ktomu leo vince TT, malossi multivar,hebo predlženy kevler remeň,skratka ten zakladny setup. a rychlost sa my zdviha tak o 5 km. poradi niekto?
ten variator asi tiez
mas slaby motor kamo. bud uz ho mas vybehany alebo ten leo vince je fakt slaby
ale pozri sa na farbu sviecky (univerzalna odpoved pri kazdom probleme s motorom

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
asi tak
a nie dakde so šmirglom v pivnici
v nejakom motoshope možno ako u nás alebo niečo čo tam máte také
u nás je servis taký že si moto chodia dávať opraviť do servisu radšej do TT 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750