piska predna kotucova brzda
Moderátor: Moderators
piska predna kotucova brzda
ahojte.. pri brzdeni prednou brzdou sa ozyva taky typicky pisklavy zvuk. kotuc som po zime nijak specialne neosetroval (robilo to aj minuly rok), hrdza je tam minimalna, iba v oblastiach mimo brzdiacej plochy.
je potrebne nieco prebrusit, pretriet, nastriekat? ak ano, skuste pls poradit cim a ako..
dik
PS: netusil som, do ktorej sekcie je tato tema vhodna, tak som to hodil sem.
je potrebne nieco prebrusit, pretriet, nastriekat? ak ano, skuste pls poradit cim a ako..
dik
PS: netusil som, do ktorej sekcie je tato tema vhodna, tak som to hodil sem.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
nic sa nedeje, ze trosku piska, to niekedy aj mne. Ale ak ti to moc vadi, je jedno ci dve riesenia, namazat ju olejom alebo vazelinou 

Naposledy upravil/-a TomasARN v So Apr 12, 2008 12:47 am, upravené celkom 1 krát.
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
piskanie brzd
piska to asi kazdemu obcas....hlavne je ze to brzdi..skus pri dobrzodovani robit ako abs a potom by to malo prestat...ja to robim takto....
podpis som si este nenastavil
- tdafo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
WD 40manosuchy napísal:ak ti to piska da sa na to kupit aj taky sprej. Mne to tiez robylo a strekol som to tym sprejom a bolo po probleeme

Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original
Dragster je este v príprave 

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
to robilo aj mne ale po vycisteni teda zimnej generalke.. mi nejako zacal ako keby cukat kotuc
proste nieje ohnuty ani dole koleso nebolo ani nic... ale ked idem tak to dost aj pocut ze to cuká... a robi to stale nie len pri brzdeni... praveze pri brzdeni to nerobi... ked len sa trosicku dotknem packy tak uz to nerobi to ale nebudem robit
... co s tym nove platnicky ?>?
lebo tiez uz niesu dva krat velke 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
skuuus tie platnicky zo srobovakmi odsunut od seba aj mne to robilo a mne to pomohloFoXiK napísal:to robilo aj mne ale po vycisteni teda zimnej generalke.. mi nejako zacal ako keby cukat kotucproste nieje ohnuty ani dole koleso nebolo ani nic... ale ked idem tak to dost aj pocut ze to cuká... a robi to stale nie len pri brzdeni... praveze pri brzdeni to nerobi... ked len sa trosicku dotknem packy tak uz to nerobi to ale nebudem robit
... co s tym nove platnicky ?>?
![]()
lebo tiez uz niesu dva krat velke