CPI tuning
Moderátor: Moderators
CPI tuning
Nazdar. chcel by som trosku poladit skuter CPI Oliver Sport... jedna sa asi o vymenu valca 70cc, vario, karburator a neviem ci kupovat všetko jedna znacka ten karbec pripadne niaky dell orto.. a ostatne ak nie všetko stage6... alebo poradte vy.. co by sa hodilo PS: investicia tak okolo 10 litrikov
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no 10 000 to ti vida ... ale vyfuk,klukovka a nejake drobnosti by sa zisli tiez ... (spojka,remen,) a setup to si musis vyhliadnut sam ... vsetko stage 6 ...
ked by som si mal vybrat tak berem
Valec Stage6 Sport PRO 70ccm Minarelli AC ,
Klapky Stage6 VForce3 by Moto Tassinari
Karburátor DellOrto PHBN 17,5mm - minarelli man.
Vložka vzduchového filtra Malossi Redsponge
Variátor Malossi Multivar
Remeň Malossi kevlar
Výfuk Stage6 PRO Replica, Minarelli
a este nejaku kluku ....
akurat ze 10 000 by si pekne prekrocil
ked by som si mal vybrat tak berem
Valec Stage6 Sport PRO 70ccm Minarelli AC ,
Klapky Stage6 VForce3 by Moto Tassinari
Remeň Malossi kevlar
Výfuk Stage6 PRO Replica, Minarelli
a este nejaku kluku ....
akurat ze 10 000 by si pekne prekrocil

podpis som si este nenastavil
pockat pockat.... kluku, spojka to neprichadza do uvahy.. proste niaky valcek, vario, karburator, pripadne klapky( podlozku pod ne), aj ten remen nebol by zly ale.... no proste potrebujem niaky setup za tych 10 a ostatne veci budu potom niekedy.... a ete vyfuk tam je niaky leo vince takze vyfuk akoze mam 

- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak skusme iny setup slabsi setup ale lacnejsi
Valec Malossi Sport 70cm AC
Remeň Malossi kevlar
Výfuk Laser XPro
aj tak to mas 15 000
no ale myslim ze ten vyfuk by este nebol potrebny ... kedze malossi neni az tak vysokootackovy valec .. a ked tam uz mas leovince tak na tom kludne mozes jazdit .. rychlost bude tez dobra ... bez vyfuku to vijde cca 9650 ceny su z tochto e-shopu
Valec Malossi Sport 70cm AC
Remeň Malossi kevlar
Výfuk Laser XPro
aj tak to mas 15 000
no ale myslim ze ten vyfuk by este nebol potrebny ... kedze malossi neni az tak vysokootackovy valec .. a ked tam uz mas leovince tak na tom kludne mozes jazdit .. rychlost bude tez dobra ... bez vyfuku to vijde cca 9650 ceny su z tochto e-shopu
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
slo by ti to naprd...na race valec potrebujes race komponenty...race valec sam o sebe stoji okolo 8000-10000 (50ccm)...ak chces valec tak potrebujes kluku ak sa na to nechces len pozerat v obyvacke...ak chces jazdit 100km/h tak rataj s poriadnou investiciou a bude to sakra boj udrzat sa na ceste so seriovym podvozkom...za 10 mas pekny vyfuk vario vyladenie a par dalsich drobnosti...a mas peknych 80real maximalku...
ak das 70ccm sport liatinku,kluku,vyfuk,vario vyladis to na seriovom karbe mas sancu na nejakych 100 maximalku...ale nie ze budes jazdit 100 stale...
ak das 70ccm sport liatinku,kluku,vyfuk,vario vyladis to na seriovom karbe mas sancu na nejakych 100 maximalku...ale nie ze budes jazdit 100 stale...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov