tak vymena prevodoveho oleja v servise asi neprebehla podla tvojich predstavCrossbiker napísal:normálne, že je olej ako metalíza 200km po výmene v servise?![]()
![]()
áno kontrolujem si po servise všetko a ako sa ukázalo robím dobre.
Vypúšťací šrób na prevodovke-kde je?
Moderátor: Moderators
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Crossi, posielam Ti odpoveď na Tvoje otázky:
( ak treba, mám aj nemeckú, alebo francúzsku verziu, no a aj taliansku, samozrejme).
Motory máme identické, iba zadný prevod je iný kvôli 16" kolesám, takže:
Výmena oleja vždy po 20.000km, max.2,5 dcl oleja, po max. tretiu rysku odspodu, vypúšťacia skrutka je na pozícii "B"

( ak treba, mám aj nemeckú, alebo francúzsku verziu, no a aj taliansku, samozrejme).
Motory máme identické, iba zadný prevod je iný kvôli 16" kolesám, takže:
Výmena oleja vždy po 20.000km, max.2,5 dcl oleja, po max. tretiu rysku odspodu, vypúšťacia skrutka je na pozícii "B"

Tak už zasa nič.
-
Crossbiker
- Bobo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Jasné, že to je 0,12 l, snáď si nemyslíš, že to je 0 - 12 l (0 až 12 l, to by mi vychádzalo skôr na na nádrž)moe_74 napísal:nasiel som srob pri ktorom bolo napisene oil 0 12l len neviem ci medzi tym nema byt bodka aby to bolo 0,12l ale to sa mi zda malo
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Spojka je suchá odstredivá...maže a len zadný prevod....a vypúšťak tam nieje ..na pežotoch je len jeden šroub nalievací a tuším aj kontrolný... ja som to odtial keď som ho menil vycucol injekčnou striekačkou a dlhou tenkou hadičkou ale aj tak sa nepodarilo všetko..píšu že je to nafurt tá náplň oleja....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
Crossbiker
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Kukni na ten môj obrázok, je priamo z manuálu na Madison3 250i. V bode 5. sa píše, že objem prevodovky pre 250ccm verziu je 250cm3 a pre 125ccm verziu je objem prevodovky 150cm3.Crossbiker napísal:Bacil BA a odkial vieš že 2,5 dcl? našiel som na nete tiež toto je to pre Piaggio 250 malo by to sedieť aj na tvoj tam niečo píšu o tej bodke ale anglicky, tak neviem čo..
Hladina oleja v prevodovke sa meria úplným zaskrutkovaním mierky a opätovným vyskrutkovaním. Olej by mal byť medzi minimom (bodka naspodu mierky) a maximom. (stredná čiarka na mierke)
Tak už zasa nič.