Spojka mallosi
Moderátor: Moderators
- PN23
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Máj 18, 2006 5:08 pm
- Skúter: neuvedený
Spojka mallosi
Caute chalani ,objednavam si cez vikend nejake veci z nemecka,len mam maly problem.Je to spojka Malossi Delta Clutch Pisu tam vzdy verzie,jedna je 105mm a druha 107mm...Ako viem ktora mi tam pasuje? Mam Yamahu aerox,2001. Ci to staci niekde len odmerat? Takisto je to aj s klukou...maju tam 12mm aj 10mm....konkretne je to model Malossi HPC.
Dakujem
Dakujem
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Spojka mallosi
na stranke malossi si klikni podla toho aky mas rocnik/verziu skutra a spojka tam bude mat presny part number. tu kluku chces asi k nejakemu valcu tak si zisti aky ma ten priemer capu a podla toho kluku tiez najlepsie podla part number z malossi webuPN23 napísal:Caute chalani ,objednavam si cez vikend nejake veci z nemecka,len mam maly problem.Je to spojka Malossi Delta Clutch Pisu tam vzdy verzie,jedna je 105mm a druha 107mm...Ako viem ktora mi tam pasuje? Mam Yamahu aerox,2001. Ci to staci niekde len odmerat? Takisto je to aj s klukou...maju tam 12mm aj 10mm....konkretne je to model Malossi HPC.
Dakujem
- PN23
- kolobežkár
No pozeral som to na tej stranke,tam to nie je napisane kolko mm ma mat ta spojka. Objednavam to z www.scooterattack.com. Pri valci a kluke tiez mi nie je celkom jasne ktoru ,ci 12 alebo 10.Viem ze musia byt obidve rovnake,ale neviem ci 10 alebo 12mm-kluka+valec. Malo by to byt vsetko zo serie malossi mhr replica. Teda valec je Mhr replica a kluka Malossi Hpc. Skuter je aerox LC,2001. Asi objednam tu 10mm.
- PN23
- kolobežkár
No a este velka dilema.....k valcu malossi mhr replica a kluke malossi hpc objednavam aj vyfuk....chcel som povodne malossi mhr replica,ale na viacerych strankach som cital ze nie je nic extra. Dopurucuju na nemeckej stranke Nardo replicu od TopPerformance....Neviem co by bolo vhodnejsie pre tento valec. Prosim skusení ladici,co by ste tam dali vy?
Dakujem.
Dakujem.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ten vyfuk tam zas az take rozdiely velikanske nebudu. ale ak chces zavodit tak aj na dvoch konoch moze zalezat.
ved si podla part number tej spojky co ti ukazalo najdi aky ma priemer. bud si klikni manual tej spojky a tam to byva v takej tabulecke alebo si to daj do googlu alebo si to podla toho part number daj do toho shopu kde to kupujes. preco to nekupis na slovensku radsej? mal by si istotu ze to mozes lahsie vratit
s tym valcom to je tak ze ak mas kluku 12mm a kit s 10mm tak si iba kupis piest s 12mm dierou a nemusis objednavat cely novy kit. alebo ked sa rozhodnes vymenit kluku za inu tak vymenis iba piest. snad ti je to jasne. kazdopadne musis vediet aky kit kupujes a ak to objednas u jedneho predajcu vsetko tak asi mu dojde ze to chces dokopy a nemal by ti dovolit kupit 12mm piest ked mas 10 mm na ojnici
ved si podla part number tej spojky co ti ukazalo najdi aky ma priemer. bud si klikni manual tej spojky a tam to byva v takej tabulecke alebo si to daj do googlu alebo si to podla toho part number daj do toho shopu kde to kupujes. preco to nekupis na slovensku radsej? mal by si istotu ze to mozes lahsie vratit
s tym valcom to je tak ze ak mas kluku 12mm a kit s 10mm tak si iba kupis piest s 12mm dierou a nemusis objednavat cely novy kit. alebo ked sa rozhodnes vymenit kluku za inu tak vymenis iba piest. snad ti je to jasne. kazdopadne musis vediet aky kit kupujes a ak to objednas u jedneho predajcu vsetko tak asi mu dojde ze to chces dokopy a nemal by ti dovolit kupit 12mm piest ked mas 10 mm na ojnici
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nardo replika je predrazena verzia giannelli shot vyfuku...jediny rozdiel je v koncovke (nardo karbon kevlar,shot karbon)PN23 napísal:No a este velka dilema.....k valcu malossi mhr replica a kluke malossi hpc objednavam aj vyfuk....chcel som povodne malossi mhr replica,ale na viacerych strankach som cital ze nie je nic extra. Dopurucuju na nemeckej stranke Nardo replicu od TopPerformance....Neviem co by bolo vhodnejsie pre tento valec. Prosim skusení ladici,co by ste tam dali vy?
Dakujem.
mhr replika ma 10mm cap standardne
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- PN23
- kolobežkár
Alcatelko:Tak aky vyfuk tam mam teda dat? Prosim porad,vidim,ze sa vyznas. K tomu valcu a kluke....takze mam objednat 10 mm aj kluku aj valec? Dalej to uz ladit nebudem,davam tam skoro vsetko od malossi,mne to bude stacit,mam to len na vikendy.
Theruck:v tom nemeckom shope to maju tak debilne oznacene,ze sa to nezhoduje s tym,co je na stranke malossi . Ale skusim este zavolat kamaratovi do PN,on ma obchod s takymito vecami a ma aj katalog,tak hadam objednam spravne. Kupujem to v nemecku,lebo pri takom nakupe ako teraz urobim usetrim dost penazi podla mna....
Theruck:v tom nemeckom shope to maju tak debilne oznacene,ze sa to nezhoduje s tym,co je na stranke malossi . Ale skusim este zavolat kamaratovi do PN,on ma obchod s takymito vecami a ma aj katalog,tak hadam objednam spravne. Kupujem to v nemecku,lebo pri takom nakupe ako teraz urobim usetrim dost penazi podla mna....
- PN23
- kolobežkár
Este jedna vec...v tom nemeckom shope pisu,ze treba dat pozor,ze niektore verzie spojky maju 3 platne a niektore maju 2. To budem asi músiet rozobrat,ze? Inac,ten shop je www.scooterattack.com
Ak by sa niekomu chcelo,tak by to mohol pozriet a presne mi povedat,ze co presne objednat odtial....Moj rozpocet je cca 1000euro+ - 100euro.
Alcatelko please,pomoz.....
Strasne dakujem.
Ak by sa niekomu chcelo,tak by to mohol pozriet a presne mi povedat,ze co presne objednat odtial....Moj rozpocet je cca 1000euro+ - 100euro.
Alcatelko please,pomoz.....
Strasne dakujem.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
giannelli shot by som dal, alebo mozno s6 pro (alebo r1200
),yasuni c 16...alebo nejaky z tych vyfukov vyssej triedy po porade s penazenkou
ak planujes kupit aj spojkovy zvon vezmi ajj zvon aj spojku 107mm a si si isty ze to bude pasovat...ak nie treba zhodit zvon a kuknut spojku (2paknova 105mm 3paknova 107mm)

ak planujes kupit aj spojkovy zvon vezmi ajj zvon aj spojku 107mm a si si isty ze to bude pasovat...ak nie treba zhodit zvon a kuknut spojku (2paknova 105mm 3paknova 107mm)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............