Spojka mallosi

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
PN23
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Št Máj 18, 2006 5:08 pm
Skúter: neuvedený

Spojka mallosi

#1 Príspevok od užívateľa PN23 » Ut Máj 13, 2008 10:52 am

Caute chalani ,objednavam si cez vikend nejake veci z nemecka,len mam maly problem.Je to spojka Malossi Delta Clutch Pisu tam vzdy verzie,jedna je 105mm a druha 107mm...Ako viem ktora mi tam pasuje? Mam Yamahu aerox,2001. Ci to staci niekde len odmerat? Takisto je to aj s klukou...maju tam 12mm aj 10mm....konkretne je to model Malossi HPC.
Dakujem

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa optik » Ut Máj 13, 2008 11:29 am

na kluke ten priemer znaci priemer piestneho capu... takze odmeraj piestny cap predpokladam ze bude 10mm a spojka musis odmetrat vnutorny priemer spojkoveho zvonu... aky tam je seriovo neviem.
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: Spojka mallosi

#3 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 13, 2008 12:24 pm

PN23 napísal:Caute chalani ,objednavam si cez vikend nejake veci z nemecka,len mam maly problem.Je to spojka Malossi Delta Clutch Pisu tam vzdy verzie,jedna je 105mm a druha 107mm...Ako viem ktora mi tam pasuje? Mam Yamahu aerox,2001. Ci to staci niekde len odmerat? Takisto je to aj s klukou...maju tam 12mm aj 10mm....konkretne je to model Malossi HPC.
Dakujem
na stranke malossi si klikni podla toho aky mas rocnik/verziu skutra a spojka tam bude mat presny part number. tu kluku chces asi k nejakemu valcu tak si zisti aky ma ten priemer capu a podla toho kluku tiez najlepsie podla part number z malossi webu

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#4 Príspevok od užívateľa PN23 » Ut Máj 13, 2008 1:02 pm

No pozeral som to na tej stranke,tam to nie je napisane kolko mm ma mat ta spojka. Objednavam to z www.scooterattack.com. Pri valci a kluke tiez mi nie je celkom jasne ktoru ,ci 12 alebo 10.Viem ze musia byt obidve rovnake,ale neviem ci 10 alebo 12mm-kluka+valec. Malo by to byt vsetko zo serie malossi mhr replica. Teda valec je Mhr replica a kluka Malossi Hpc. Skuter je aerox LC,2001. Asi objednam tu 10mm.

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#5 Príspevok od užívateľa PN23 » Ut Máj 13, 2008 1:04 pm

No,ked som dal ze chcem ten valec na malossi stranke je tam aj toto napisane.....IF the CRANKSHAFT has a Ø 12 PIN INSTALL the PISTON 34 7849 . Uz mamm v tom chaos.
Asi tomu nejakko dobre nerozumiem...
Za vsetky rady dakujem

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#6 Príspevok od užívateľa PN23 » Ut Máj 13, 2008 1:11 pm

No a este velka dilema.....k valcu malossi mhr replica a kluke malossi hpc objednavam aj vyfuk....chcel som povodne malossi mhr replica,ale na viacerych strankach som cital ze nie je nic extra. Dopurucuju na nemeckej stranke Nardo replicu od TopPerformance....Neviem co by bolo vhodnejsie pre tento valec. Prosim skusení ladici,co by ste tam dali vy?
Dakujem.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 13, 2008 1:38 pm

ten vyfuk tam zas az take rozdiely velikanske nebudu. ale ak chces zavodit tak aj na dvoch konoch moze zalezat.
ved si podla part number tej spojky co ti ukazalo najdi aky ma priemer. bud si klikni manual tej spojky a tam to byva v takej tabulecke alebo si to daj do googlu alebo si to podla toho part number daj do toho shopu kde to kupujes. preco to nekupis na slovensku radsej? mal by si istotu ze to mozes lahsie vratit
s tym valcom to je tak ze ak mas kluku 12mm a kit s 10mm tak si iba kupis piest s 12mm dierou a nemusis objednavat cely novy kit. alebo ked sa rozhodnes vymenit kluku za inu tak vymenis iba piest. snad ti je to jasne. kazdopadne musis vediet aky kit kupujes a ak to objednas u jedneho predajcu vsetko tak asi mu dojde ze to chces dokopy a nemal by ti dovolit kupit 12mm piest ked mas 10 mm na ojnici

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Máj 13, 2008 1:40 pm

PN23 napísal:No a este velka dilema.....k valcu malossi mhr replica a kluke malossi hpc objednavam aj vyfuk....chcel som povodne malossi mhr replica,ale na viacerych strankach som cital ze nie je nic extra. Dopurucuju na nemeckej stranke Nardo replicu od TopPerformance....Neviem co by bolo vhodnejsie pre tento valec. Prosim skusení ladici,co by ste tam dali vy?
Dakujem.
nardo replika je predrazena verzia giannelli shot vyfuku...jediny rozdiel je v koncovke (nardo karbon kevlar,shot karbon)
mhr replika ma 10mm cap standardne
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

TUNER
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: St Apr 02, 2008 1:13 pm
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa TUNER » Ut Máj 13, 2008 2:26 pm

Pokud plánuješ i do budoucna pokračovat v ladění,vem 12 mm čep. ;-)

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#10 Príspevok od užívateľa PN23 » Ut Máj 13, 2008 3:30 pm

Alcatelko:Tak aky vyfuk tam mam teda dat? Prosim porad,vidim,ze sa vyznas. K tomu valcu a kluke....takze mam objednat 10 mm aj kluku aj valec? Dalej to uz ladit nebudem,davam tam skoro vsetko od malossi,mne to bude stacit,mam to len na vikendy.
Theruck:v tom nemeckom shope to maju tak debilne oznacene,ze sa to nezhoduje s tym,co je na stranke malossi . Ale skusim este zavolat kamaratovi do PN,on ma obchod s takymito vecami a ma aj katalog,tak hadam objednam spravne. Kupujem to v nemecku,lebo pri takom nakupe ako teraz urobim usetrim dost penazi podla mna....

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#11 Príspevok od užívateľa PN23 » Ut Máj 13, 2008 3:42 pm

Este jedna vec...v tom nemeckom shope pisu,ze treba dat pozor,ze niektore verzie spojky maju 3 platne a niektore maju 2. To budem asi músiet rozobrat,ze? Inac,ten shop je www.scooterattack.com
Ak by sa niekomu chcelo,tak by to mohol pozriet a presne mi povedat,ze co presne objednat odtial....Moj rozpocet je cca 1000euro+ - 100euro.
Alcatelko please,pomoz.....
Strasne dakujem.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Máj 13, 2008 5:23 pm

giannelli shot by som dal, alebo mozno s6 pro (alebo r1200 :D ),yasuni c 16...alebo nejaky z tych vyfukov vyssej triedy po porade s penazenkou

ak planujes kupit aj spojkovy zvon vezmi ajj zvon aj spojku 107mm a si si isty ze to bude pasovat...ak nie treba zhodit zvon a kuknut spojku (2paknova 105mm 3paknova 107mm)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#13 Príspevok od užívateľa PN23 » St Máj 14, 2008 8:38 am

No,zoberiem aj zvon aj spojku 107mm,tak mam po probleme. Este variator-chcem zobrat tento POLINI EVOLUTION SUPER SPEED,mate s tym niekto skusenost?

davide
chodec
chodec
Dátum registrácie: So Feb 16, 2008 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

MHR replica

#14 Príspevok od užívateľa davide » St Máj 14, 2008 10:44 am

ten kit :arrow: REPLICA je dobra volba :idea:

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Máj 14, 2008 7:45 pm

A dalsi clovek z PN :D super , ptm hod ako vyzera aj ten tvoj roXik :wink:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#16 Príspevok od užívateľa PN23 » St Máj 14, 2008 8:00 pm

NO,este je rozobraty....prave sa striekaju plasty..bude cerveno biely,troska ciernej....taka klasika....jasan som z PN. Dam foto ked bude hotovy.

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Máj 14, 2008 8:30 pm

ja som z hubiny to mas kusok mozno to poznas :D ale chodim uz dlhsie do school na scootri mozno si ma videl :D
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#18 Príspevok od užívateľa PN23 » St Máj 14, 2008 8:41 pm

No,viem kde je Hubina,ale ja som cez tyzden v Ba,tak som tvoj skuter este nevidel...mozno si ale ty videl moje auto,cierna 206...

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Máj 14, 2008 8:43 pm

takych tui bude asi viac :D mozno hej :D a napis mi znacku ja si tak pamatam afta :P

PN23
kolobežkár
kolobežkár

#20 Príspevok od užívateľa PN23 » St Máj 14, 2008 9:17 pm

jednotky

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"