help kluka
Moderátor: Moderators
help kluka
cawte vcera som poskladal moto a dal do kopi variator ale nejak sa to vsetko potom j.....,za zavitom na kluke co je ozubenie kde sa nasunie variator sa mi cca 1 cm vydralo to ozubenie a teraz mi presmykuje nakopavacka a poloremenica,
Rozmyslal som na tym ze tam plamenom navarim drot a potom vybrusim drazku len sa toho bojim ci nieco tym neposerem tak pls poradte ako by sa to dalo spravit ci viete aj nejaky iny princip
zajtra pridam foto !
Rozmyslal som na tym ze tam plamenom navarim drot a potom vybrusim drazku len sa toho bojim ci nieco tym neposerem tak pls poradte ako by sa to dalo spravit ci viete aj nejaky iny princip
zajtra pridam foto !
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A musia tam byť? tie čo tam sú nedočiahnu šak vidím že je tam miesto a vonkajšia poloremenica ide hneď k tomu rozpernému valčeku.... alebo aj na nej sú znútra strhnuté tie drážky ???Alebo nasadiť poloremenicu a do medzery ako je samotná oska a diera v remenici navrtať diery cca 3mm priemer a aspoň 4 oproti sebe 2 a 2 a ponatĺkať tam nejakú gulatinu a tým to zaisťit proti pootočeniu?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jas om kupil skuter benelli 491 a toto sa mi stalo po prejdeni 20km skoro ma j..
da sa to aj opravit vsetko sa da ale vyde ta to drahsie ako nova alebo tu an fore kupis urcite od niekoho
robil som si to sam ma porazalo pritom uz len do servisu by som si to dal spravit a mrdo prachov to stoji gufera loziska tesnenia vsetko ma vyslo drahsie ako ta kluka
da sa to aj opravit vsetko sa da ale vyde ta to drahsie ako nova alebo tu an fore kupis urcite od niekoho
robil som si to sam ma porazalo pritom uz len do servisu by som si to dal spravit a mrdo prachov to stoji gufera loziska tesnenia vsetko ma vyslo drahsie ako ta kluka
pls hodte mi nejaky navod ako vyberem kluku alebo lespie povedane ako nahodim novu lebo nechcem to j..
www.scooter-parts.sk som tam pisal alcimu ale ziadna odozva ci by mi to nespravil a ci by aj nezaobstaral montaz a sam si do toho asi tazko trufnem
pls help need navod
www.scooter-parts.sk som tam pisal alcimu ale ziadna odozva ci by mi to nespravil a ci by aj nezaobstaral montaz a sam si do toho asi tazko trufnem

- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja som kupoval kluku pouzivanu vsetko som musel kupit noveniktore kluky sa predavaju aj s loziskami mozno vsetky neviem uz este budespotrebovat aj gufera
gufera ma stali 250
luziska tusim 800
tesnenia 500
a kluku som kupil pouzivannu za 700
poloremenica v cudu
mne sa stalo to ze tam bola hladka podlozka pod poloremenicu a ta mi zodrala tak isto kluku
kukni nejaky shop najdes tam vsetko scootland tam som kupoval ja
gufera ma stali 250
luziska tusim 800
tesnenia 500
a kluku som kupil pouzivannu za 700
poloremenica v cudu
mne sa stalo to ze tam bola hladka podlozka pod poloremenicu a ta mi zodrala tak isto kluku
kukni nejaky shop najdes tam vsetko scootland tam som kupoval ja
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
super napad s tym navarenim? ako das potom remen? a valceky ako vymenis? atd atd...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov