Velka teplota Varia
Moderátor: Moderators
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
- Skúter: Quanťung
Velka teplota Varia
sewaskajte zasa sa vas chcem na nieco opitat ked idem tak cca 10 km tak sa mi neskutocne zohreje variator bol az zeravi ked som sa ho dotkol vydrzal som mat na nom ruku cca 3 sec podla mna je to moc vysoka teplota po tak malo KM sice som isiel trosku do kopecka ale islo mi to hore 40 km/h takze by sa remen nemal smykat a mam tam remen novy(Hebo kevlar Minarelli) viete mi poradit alebo voliake to chladenie ??
THX
THX
/
hm dotiahnut koleso.. nemas ho na jednej strane utiahnuty a na druhej strane je matica ? lebo ja som to tak mal po par hrboloch to chytilo uplne velku volu a strasne sa kyvalo zatiahol som a bolo v poriadku..mna tiez trapi velka teplota varia.. ako asi po 20 minutach vozenia je jak vyfuk taky horuce..Smulo napísal:a este nieco sa chcem spitat aj vam sa kyve zadne koleso ?? lebo mne sa kyve tak dolava doprava ale to len troska nie moc je to normalne alebo ee???
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
- Skúter: Quanťung
no ale dako by som to dotiahnut mal lebo ked idem rychlejsie tych 70 - 75 tak citim take slabe kmitanie a bojim sa ci to nieje tym ze to troska kmyta .... no a vario dako chadit lebo je to fakt huste .....
a yukirally tebe sa hreje FUK a nie vario tebe ten fuk tak puka ked budes mat sportovi potom uvidis ze nebude nic pukat od teploty .... aspon myslim ale ved vybehneme dakam a uvidime ci sa aj tebe hreje ... kurnik chcem tvoju spojku ....
a yukirally tebe sa hreje FUK a nie vario tebe ten fuk tak puka ked budes mat sportovi potom uvidis ze nebude nic pukat od teploty .... aspon myslim ale ved vybehneme dakam a uvidime ci sa aj tebe hreje ... kurnik chcem tvoju spojku ....
/
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
z osobnej skusenosti viem, ze variator je po jazde taky horuci, ze sa neda udrzat... je to (podla mojho nazoru) stav normalny, vzdy tam dochadza k treniu, a totiz na mieste styku bocnych stien remena s variatorom...
Takze este raz, je to tak isto normalne, ako je normalne, ze po jazde je sviecka horuca tiez na neudrzanie...
Takze este raz, je to tak isto normalne, ako je normalne, ze po jazde je sviecka horuca tiez na neudrzanie...

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
presne tak to je uplne normalne tak to tu neobkecavajte ( a 3 sek. je az moc
) a bla bla bla...
K tomu chveniu sa hcem optat cim to moze byt.. ja som dotiahol uchytenie motora ale na rame.. trosku je lepsie lebo sa "kyval" cely motor
ale uz je ok... ale ked idem asi iba 70 tak mi tak vibruje ale tak pomaly asi v 1sek. intervaloch ze vrrm .... vrrm.
neda sa to popisat no tak som to musel napisat jak madar
ale len neviem ci to je normalka ( kolesom to nebude to by bolo frekvecne rychlejsie )

K tomu chveniu sa hcem optat cim to moze byt.. ja som dotiahol uchytenie motora ale na rame.. trosku je lepsie lebo sa "kyval" cely motor

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750